Kuinka korjata korkea ping Warzone 2:ssa

Jos olet CoD Warzone 2 -pelaaja etkä tiedä kuinka korjata ping-ongelma, et ole ainoa. Tämä opas auttaa sinua ping-ongelmien vianmäärityksessä, tarjoaa laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja ja kaiken kaikkiaan korjaa kaikki pelin sisäiset ongelmasi.

Table
 1. Kuinka korjata Warzone 2 -ping-ongelma
  1. Sulje kaikki taustasovellukset
  2. Käytä langallista palvelinta
  3. Vaihda VPN:ää
  4. Päivitä Warzone 2

Kuinka korjata Warzone 2 -ping-ongelma

Ping-ongelmat ovat yleisiä Call of Duty -peleissä. Ne ovat turhauttavia ja pilaavat pelikokemuksen. No, näin voit minimoida pingin Warzone 2:ssa.

Sulje kaikki taustasovellukset

Jos kohtaat korkeita ping-kutsuja, varmista, että suljet kaikki taustalla toimivat sovellukset. Taustasovellukset kuluttavat paljon verkon kaistanleveyttä, mikä ei auta peliäsi. Sulje myös taustasivustot, koska joukko verkkosivustoja päivittyy satunnaisesti. Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset seuraavasti:

 • Avaa Tehtävienhallinta napsauttamalla Ctrl, Swift ja Esc.
 • Sulje kaikki toiminnot ennen Warzone 2:n aloittamista

Tämä auttaa korjaamaan pingin ja saamaan sujuvan pelikokemuksen.

Käytä langallista palvelinta

Langaton palvelin, kuten Wi-Fi, voi olla syy korkeaan pingiin. Langattomalla palvelimella on usein taipumus pudottaa paketteja, mikä johtaa korkeaan ping-arvoon, osuman rekisteröinnin puuttumiseen tai jopa teleporttiin karttojen välillä. Langalliset yhteydet ovat paljon parempia, koska ne tarjoavat jatkuvan datavirran. Langalliset järjestelmät ovat myös lähempänä konsoliasi kuin langattomat järjestelmät.

Vaihda VPN:ää

Joskus Internet-palvelimesi voi olla poissa käytöstä. Tämä voi olla IP-osoite, jonka alla verkkosi on. Kokeile vaihtaa toiseen palvelimeen, jossa on VPN, minimoidaksesi pingin. Yhteyden muodostaminen palvelimeen alhaisella pingillä voi vakauttaa pelin.

Päivitä Warzone 2

Peli pitää päivittää. Joskus uusi päivitys saattaa korjata pelaajien kohtaaman ongelman. On tärkeää seurata CoD Warzone -verkkosivustoa ja varmistaa, että peli on ajan tasalla. Tässä on yhteenveto tavoista korjata korkea ping Warzone 2:ssa. Jos et tiedä, miten FPS:si ja pingisi näkyy, tutustu oppaaseen kuinka katsella FPS:ää Warzone 2:ssa. Katso myös lisää COD-sotaalue 2 oppaita, jotka auttavat sinua löytämään helppoja ratkaisuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up