Kuinka lunastaa Dark Arts Pack -tuotteita Tylypahkan perinnössä

Hogwarts Legacy Early Access on vihdoin täällä, ja pelaajat voivat sukeltaa velhojen maailmaan 72 tuntia etuajassa. Deluxe Editionin hinta on kuitenkin melko korkea, mutta se on ehdottomasti sen arvoista Potterheadeille. Tässä julkaisussa saat paitsi pelin aikaisen pääsyn myös Dark Arts -paketin. Tämä pakkaus sisältää Thestral Mountin, Dark Arts Battle Arenan ja erilaisia ​​Dark Arts -kosmetiikkatuotteita. Jos omistat myös Deluxe Edition -paketin, mutta sinulla on vaikeuksia saada lisäpalkintoja, autamme sinua. Tässä oppaassa opastamme sinut prosessin läpi lunasta Dark Arts -pakettisi Hogwarts Legacyssa.

Table
 1. Kuinka lunastan Dark Arts Pack -tuotteeni Tylypahkan perinnössä
  1. Kuinka varustaa Tylypahkan perinnössä pimeän taiteen kosmetiikkasarja?
  2. Kuinka avata Thestral Mount velhomaailmassa?
  3. Kuinka päästä pimeän taiteen taisteluareenalle?

Kuinka lunastan Dark Arts Pack -tuotteeni Tylypahkan perinnössä

Näin Deluxe Edition -pelaajat voivat helposti lunastaa Dark Arts Pack -pakkauksensa Hogwarts Legacyssa. Ennen kuin jatkat, varmista, että olet kirjautunut sisään tunnuksella, jota käytit ostoksen tekemiseen. Suorita myös mukautusprosessi loppuun.

Kuinka varustaa Tylypahkan perinnössä pimeän taiteen kosmetiikkasarja?

Kuvatekstit: YourSixGaming Varustaaksesi Dark Arts -kosmetiikkaa sinun on tehtävä se ensin varustaa jotakin korttipaikkaan ja muuta sen ulkoasua Gear-välilehdellä. Paremman ymmärryksen vuoksi tarkastellaan menetelmää yksityiskohtaisesti.

 • Ensimmäinen, tuoda markkinoille peliin ja mene siihen asetusvalikko.
 • Valitse sitten Gear vaihtoehto.
 • Sen jälkeen eteenpäin ja valitse mikä tahansa kohde Käsivaatteet tai kylpytakit -paikassa.
 • Kun olet valmis, yksinkertaisesti vie hiiri varustamasi kohteen päälle.
 • Tämä aktivoi vaihtoehdon Muuta ulkonäköä.
 • Heti kun se tapahtuu, paina pyyntöpainiketta.
 • Ja siellä näet Dark Arts -aiheinen kohde.
 • Tee sama prosessi muiden kolikkotavaroiden kanssa ja lunasta kaikki muut Hogwarts Legacy Dark Arts -paketin kosmeettiset tuotteet.

Lue myös | Kuinka vaihtaa vaatteita ja ulkonäköä Tylypahkan perinnössä

Kuinka avata Thestral Mount velhomaailmassa?

Thestral-kiinnityksen avaamiseksi pelaajien on suoritettava loppuun High Keep päähaku. Tämä tehtävä on pelaajien käytettävissä pelin alkuvaiheessa, jotta pelaajat voivat alkaa lentämään mahdollisimman pian. Kun olet vihdoin avannut telineen lukituksen, siirry yksinkertaisesti Gear kortti ja varustaa Dark Arts -paketin yksinoikeus Lentää perustaa. Asiattomille tämä pakkaus sisältää myös Onyx Hippogriff -telineen.

Kuinka päästä pimeän taiteen taisteluareenalle?

Päästäkseen Dark Arts Battle Arenalle pelaajien on mentävä osoitteessa Kielletty metsä. He eivät kuitenkaan voi matkustaa tälle alueelle ennen kuin he ovat saaneet päätökseen Sebastian Swallowin etsintä ja avaa lukitus Kolme säälimätöntä kirousta. Kun se on tehty, etsi vain Kielletty metsä kartalta ja suuntaa sinne. Kun olet tehnyt sen, sinun on tehtävä tämä voittaa vihollisia suojella patsasta. Ja kun tavoite on saavutettu, kävellä patsaalle ja sinä pärjäät. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka voit lunastaa ja varustaa kaikki Dark Arts -pakkauksen tuotteet Tylypahkan perinnössä. Kun olet täällä, katso kuinka lunastaa kaikki Twitch Drops -palkinnot helposti. Tutustu myös parhaat luudat käytettäväksi pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up