Harry Potterin rakentaminen Tylypahkan Legacy Character Creatorissa

Mietitkö, kuinka voit rakentaa hahmosi kuten Harry Potter Tylypahkan Legacy Character Creatorissa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Kirja- ja elokuvasarjan fanina, joka tutustutti meidät velhomaailmaan, Harry Potterilta näyttäminen olisi yksi ensimmäisistä asioista pelaajien mieleen. Kun hahmon luoja ilmestyy vastaanotettuaan Tylypahkan kirjeen, sinun on tehtävä seuraavat muutokset, jotta se näkyy valituna. Joten jos haluat pelata eläneenä poikana, jatka lukemista alla, koska tämä opas on käsitellyt sinua.

Table
 1. Harry Potterin rakentaminen Tylypahkan Legacy Character Creatorissa
  1. Esiasetukset
  2. Kasvojen vaatteet
  3. Kampaukset
  4. Ihonväri
  5. Kulmakarvat
  6. Viimeistele hahmosi

Harry Potterin rakentaminen Tylypahkan Legacy Character Creatorissa

Harryn inspiraationa oppaassamme on sekoitus kirjan ja elokuvan hahmoja. Tietysti on mahdotonta saada häntä näyttämään Daniel Radcliffelta. Koska olet kuitenkin ilmoittautumassa Tylypahkaan viidenneksi vuodeksi, pääsemme tutustumaan Feeniksin ritarikuntaan tarkemmin. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tehdä rakentaaksesi hahmosi Harry Potterina Tylypahkan Legacy Character Creatorissa.

Esiasetukset

Sinun on valittava mieshahmo, mieluiten neljäs eturivissä. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, sillä melkein koko ulkoasu muuttuu.

Kasvojen vaatteet

Täällä taika alkaa tapahtua, kun rakennat hahmoasi Harryna. Sinun on valittava seuraavat vaihtoehdot:

 • Kasvojen muoto – Valitse ensimmäiseltä riviltä kolmas vaihtoehto.
 • Ihonväri – Valitse äärivasen vaihtoehto, sillä Harry näyttää melko kalpealta Feeniksin ritarikunnassa.
 • Silmälasit – Olipa kyseessä Hogwarts Legacy tai mikä tahansa muu peli, Harry Potteria ei voi rakentaa ilman ikonisia pyöreitä laseja. Joten sinun on tehtävä ensimmäinen vaihtoehto.

Kampaukset

Hiustyylit ovat yksi vaikeimmista osista, koska useimmat hiustyylit näyttävät Potterilta, jonka JK Rowling kuvitteli kirjoissa. Onneksi seuraavat vaihtoehdot auttavat sinua luomaan lähemmän katsauksen Feeniksin ritarikuntaan:

 • Hiusten väri – Voit valita neljännen vaihtoehdon parhaan hiusvärin saamiseksi. Se erottuu Harryn kirjojen puhtaan mustan hiusten värin kanssa, mutta tarjoaa myös tutun mustanruskean sekoituksen.
 • kampaus – Voit luoda Harry Potterin viidennen osan ulkoasun uudelleen vierittämällä toiseksi viimeiselle riville ja valitsemalla kolmannen tyylin tästä.

Ihonväri

Complexion on yksi pettymyksellisimmistä hahmojen luomisasetuksista, jos yrität rakentaa Harry Potteria Tylypahkan perinnössä. Saat pian selville, miksi voit sillä välin valita seuraavat vaihtoehdot:

 • Pisamia ja luomia – Harryllä ei ole niin paljastavia pisamia tai luomia, joten valitse äärivasemmalla oleva vaihtoehto.
 • Ihonväri – Voldemortin hirvittävät unet eivät vaikuttaneet Harryyn hyvin ja siksi hän saa tietynlaisen ihonvärin. Toiseksi viimeinen oikealla oleva vaihtoehto toimii täydellisesti tähän tarkoitukseen.
 • Arvet – On äärimmäisen pettymys, että ikoninen arpi, joka ennen oli valtava osa velhomaailmaa, ei ole ilmestynyt peliin. Voit kuitenkin valita toiseksi viimeisen vaihtoehdon muistuttaaksesi paljon Harrya.

Kulmakarvat

Tämä on viimeinen osa hahmosi luomisessa, ja pian pääset lähemmäksi Harry Potteria Tylypahkan perinnössä. Valitse sitten seuraavat vaihtoehdot ja valmista hahmosi Tylypahkan maailmaan:

 • silmien väri – Silmien värille annamme kaksi vaihtoehtoa, neljäs tai viides oikealta. Kuten näette, neljäs silmien väri on sininen, joka on lähellä elokuvia. Viides oikealta on kuitenkin vihreämpi väri, joka muistuttaa Harryn silmiä kirjoista. Valinta tässä on sinun.
 • Kulmien väri – Kulmakarvojen värissä valitsemme mieluummin äärivasemmalla olevan kanssa. Se sulautuu hyvin hiusten väriin ja myös valitsemamme kulmakarvojen muotoon.
 • Kulmien muoto – Valitse muotoa varten toinen, koska se on lähinnä tarvitsemaasi.

Viimeistele hahmosi

Sitä varten meidän ei todellakaan tarvitse tarjota sinulle rakennusideoita sinänsä. Sinun on valittava hahmosi sävy ja vaikeusaste. Ja nimen tekstikenttään voit kirjoittaa Harry Potter ja aloittaa pelin. Tässä on kyse Harry Potterin tekemisestä Tylypahkan Legacy Character Creatorissa. Kun olet täällä, muista katsoa lisää Tylypahkan perintö oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up