Kuinka saada joystick Pokemon GO:ssa vuodelle 2023

Monet pelaajat haluavat saada Pokemon GO:n joystickin, jotta he voivat pelata peliä helposti. Useimmat sovellukset, jotka antavat sinulle ohjaussauvan, huijaavat sijaintisi. Näin Pokemon GO ajattelee, että pelaat ulkona ja kyseisessä paikassa. Kun pelaat mukavasti kotonasi. Mutta kehittäjät usein korjaavat tällaiset sovellukset päivityksissään. Joten tässä on 3 sovellusta, joilla voit hankkia ohjaussauvan Pokemon GO:ssa vuonna 2023.

Kuinka saada Joystick Pokemon GO:ssa (2023)

Tässä on 3 sovellusta, joita voit käyttää Pokemon GO:ssa saadaksesi huijausohjaimen:

 • iMyFone
 • dr.fone – Virtuaalinen sijainti
 • UnicTool Tailor Go

Tärkeä huomautus ennen näiden sovellusten ominaisuuksien tarkistamista. Tämä opas on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin. Emme suosittele näiden sovellusten käyttöä sijaintisi huijaamiseen. Niiden käyttö ei vain pilaa todellisten pelaajien hauskanpitoa. Mutta on myös hyvä mahdollisuus, että tilisi estetään. Ja kielto voi olla sekä pehmeä (kesto muutaman tunnin tai päivän) että pysyvä. Joten jos haluat silti kokeilla näitä sovelluksia, käytä niitä omalla vastuullasi.

iMyFone: Hanki Joystick Pokemon GO:ssa

iMyFone on väärennetty GPS-sovellus, joka on yhteensopiva uusimpien Android- ja iOS-versioiden kanssa. Eli vaikka sinulla olisi Android 13 tai iOS 16, sinulla ei ole ongelmia sen käytössä. Tämä on sovellus, jonka voit asentaa tietokoneellesi. Se tarjoaa sinulle ominaisuuksia, kuten Joystickin ja mahdollisuuden asettaa reitin. Reitin asettaminen antaa sinulle myös mahdollisuuden muuttaa kävelynopeutta.

dr.fone

Aivan kuten iMyFone, dr.fone tarjoaa sinulle samanlaisia ​​ominaisuuksia, kun kyse on Pokemon GO:n huijauksesta. Nämä sisältävät:

 • Suora teleportointi paikkaan.
 • GPS:n käyttäminen hahmosi liikuttamiseen.
 • Piirrä reitti simuloidaksesi GPS-liikettäsi.

UnicTool Tailor Go

Lopuksi, tämän luettelon viimeiselle sovellukselle, meillä on UnicTool TailorGo. Aivan kuten kaksi edellistä sovellusta. Se tarjoaa perustoiminnot Android- tai iOS-laitteesi GPS-sijainnin vaihtamiseen. Vaikka se antaa sinulle ohjaussauvan sitä varten. Sen avulla voit myös tuoda ja viedä GPX-tiedostoja, jotta voit helposti tallentaa ja käyttää suosikkireittejäsi. Tämä kattaa tämän oppaan ohjaussauvan hankkimisesta Pokemon GO:ssa. Koska pidät tämän pelin pelaamisesta, muista käydä Pokemon GO -osiossa saadaksesi apua esimerkiksi ohjeisiin päihitti Grunt "Älä laske meidän kanssamme"., ota KecleonJa ota Gallade.

Table
 1. Kuinka saada Joystick Pokemon GO:ssa (2023)
  1. iMyFone: Hanki Joystick Pokemon GO:ssa
  2. dr.fone
  3. UnicTool Tailor Go

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up