Kuinka saada lisää katsojia Twitchiin (vinkkejä kasvuun)

Kuten me kaikki tiedämme, Twitch on yksi käytetyimmistä suoratoistoalustoista maailmanlaajuisesti. Sillä ei ole väliä mitä striimaat siellä, jos se on tarpeeksi hauskaa, sinusta voi yhtä hyvin tulla julkkis yhdessä yössä. Tämän tekeminen vie kuitenkin varmasti jonkin aikaa, mutta älä huoli, asiantuntijan neuvot voivat olla hyödyllisiä. Jos suoratoistat jo alustalla, mutta määrät eivät ole lisääntyneet viime aikoina, olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa olemme maininneet kaikki menetelmät ja muut vinkit ja temput, joita se voi tuoda sinulle lisää katsojia Twitchissä nopeasti.

Table
 1. Kuinka saan lisää katsojia Twitch-kanavalleni?
  1. Ilmaiset
  2. Suoratoista trendikkäitä aiheita ja pelejä
  3. Vastaa ja tervehdi katsojia
  4. Poista katsojamäärä käytöstä
  5. Tunne yleisösi
  6. Pidä silmällä kilpailijoita
  7. Käytä tunnisteita: Vinkkejä katsojamäärän kasvattamiseen Twitchissä
  8. Suoratoiston aikataulu
  9. Lataa shortsit, kelat ja TikTok
  10. Tee yhteistyötä streamerin kanssa
  11. Muista asioita

Kuinka saan lisää katsojia Twitch-kanavalleni?

Alla olemme maininneet kaikki todistetut menetelmät ja vinkit saada lisää katsojia Twitch-kanavalle helposti ja nopeasti. Sukellaan siis suoraan sisään ilman pitkiä puheita.

 • Ilmaiset
 • Suoratoista trendikkäitä aiheita ja pelejä
 • Vastaa ja tervehdi katsojia
 • Poista katsojamäärä käytöstä
 • Tunne yleisösi
 • Pidä silmällä kilpailijoita
 • Käytä tunnisteita
 • Suoratoiston aikataulu
 • Lataa shortsit, kelat ja Tiktok
 • Tee yhteistyötä streamerin kanssa

Nämä olivat vinkit, joiden avulla saat varmasti enemmän näyttökertoja hyvin lyhyessä ajassa. Ymmärtääksesi paremmin, vieritä alas nähdäksesi menetelmät yksityiskohtaisesti.

Ilmaiset

Lahjojen ja palkintojen antaminen voi varmasti antaa kanavallesi vauhtia. Tämä on ensimmäinen menetelmä, jota striimaajat usein käyttävät saadakseen lisää yleisöä nopeasti. Palkinnot voivat olla mitä tahansa tarjouskoodeista, herkkuista, lahjakorteista jne. Varmista kuitenkin, että tarjoat ilmaista tavaraa kohdeyleisön tyypistä riippuen.

Suoratoista trendikkäitä aiheita ja pelejä

Vältä vanhentuneiden aiheiden ja pelien suoratoistoa tai saatat jopa menettää olemassa olevia katsojia. Muista siis seurata trendin viimeistä voimassaolopäivää ja pysyä ajan tasalla. Jos olet pelaaja, älä unohda suoratoistaa äänekkäitä ja suosittuja pelejä. Kun teet sitä, anna katsojille hyödyllisiä mutta mielenkiintoisia vinkkejä, niin olet hyvä lähtemään.

Vastaa ja tervehdi katsojia

Jatka vastaamista katsojan chattiin ja saa heidät tuntemaan olevansa osa tiimiä. Mitä tahansa he kysyvätkin, huuda vain ja vastaa heidän kysymykseensä hienoimmalla mahdollisella tavalla. Pieni kiitos ei vain saa katsojaa tuntemaan olonsa erityiseksi, vaan se myös pakottaa hänet seuraamaan kanavaasi.

Poista katsojamäärä käytöstä

Katsojamäärän katsomisen välttäminen on tärkein vinkki Twitch-kanavasi kasvattamiseen ja katsojamäärän kasvattamiseen. Päähenkilöiden laskeminen voi ehdottomasti olla motivoivaa aloittelijoille. Tässä tapauksessa suosittelemme sen yksinkertaisesti sammuttamista tai piilottamista, jotta voit jatkaa murehtimatta numeroista.

Tunne yleisösi

Tärkeintä on tietää, mistä yleisösi pitää viime aikoina, jos olet innokas kasvamaan. Lisäksi tämä auttaa sinua seuraamaan ikäryhmääsi, jolle puhut.

Pidä silmällä kilpailijoita

Toinen asia, joka auttaa kanavaa kasvamaan, on yksinkertaisesti pitää silmällä kilpailijoita ja muita striimaajia. Se ei vain auta sinua oppimaan uusia asioita, vaan se myös pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä uutisista yleisöltä. Muista kuitenkin valita kanava, joka palvelee omia katsojiasi.
Lue myös | Twitch vs YouTube-suoratoisto: kumpi on parempi käyttää?

Käytä tunnisteita: Vinkkejä katsojamäärän kasvattamiseen Twitchissä

Ennen kuin aloitat suoran lähetyksen, älä unohda lisätä tageja streamiisi. Tämä johtuu siitä, että sen avulla Twitchin algoritmi voi ehdottaa suoratoistoasi heti, kun katsoja hakee aiheeseen liittyviä aiheita. Asiattomien sisällöntuottajat voivat käyttää enintään 10 tunnistetta videota kohti.

Suoratoiston aikataulu

Suoratoisto koko päivän ajan voi olla erittäin väsyttävää, joten suoratoistoaikataulun luominen on tässä tilanteessa oikein. Vältä kuitenkin suoraa lähetystä ruuhka-aikoina, kun kohdeyleisösi on kiireinen. Suoratoisto oikeaan aikaan parantaa epäilemättä kanavaasi ja auttaa sinua saamaan lisää katsojia Twitchissä. Toinen temppu, jota voit käyttää, on aloittaa lähetys, kun kilpailu on vähäistä.

Lataa shortsit, kelat ja TikTok

Toinen temppu, jota kokeneet striimaajat yleensä käyttävät, on yksinkertaisesti ladata hauskat stream-leikkeet shortseihin, keloihin ja TikTokiin. Tämä auttaa tekijää houkuttelemaan uusia yleisöjä helposti. Joten mene eteenpäin ja lataa striimisi parhaat osat näille sosiaalisen median sivustoille ja älä unohda linkittää Twitch-kanavaasi kuvaukseen.

Tee yhteistyötä streamerin kanssa

Yhteistyö muiden sisällöntuottajien kanssa auttaa sinua saamaan aina lisää katsojia. Ota siis yhteyttä muihin striimaajiin, jotta sinut esitellään heidän streamissaan, tai pyydä heitä tekemään hyökkäys omaasi.

Muista asioita

Tässä on joitain perusvinkkejä, jotka sinun tulee pitää mielessä.

 • Ole aina avuksi katsojille
 • Jatka puhumista, vaikka yleisö ei olisikaan katsomassa.
 • Säilytä iloinen asenne.
 • Käytä tarttuvaa musiikkia pitääksesi yleisön kiinnostuneena.
 • Kokeile kameran käyttöä ja älä epäröi näyttää kasvojasi.
 • Käytä mielenkiintoisia otsikoita ja pikkukuvia.
 • Yritä pitää taustasi kiinnostavana tai käytä vain vihreää näyttöä.

Tämä tiivistää kaiken asiantuntijavinkeistä ja menetelmistä saada lisää katsojia Twitch-kanavalle. Kun olet täällä, tarkista luettelo pysyvästi kiellettyjä striimaajia. Katso myös Mizkif Ja Kirjailija: Pokimane Nettovarallisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up