Kuinka suorittaa Destiny 2 Headlong Quest (Vex-palapelit)

Destiny 2 Lightfallin saapuessa useat huoltajat yrittävät saattaa päätökseen sen kampanjan ja hämmentäviä esteitä. Yksi tällainen este on Headlong-tehtävä, joka pyörii enimmäkseen kolmen pulman ratkaisemisen ympärillä. Se seuraa myös lankaharjoituksen suorittamista Osiriksen kanssa, kun pulmat on ratkaistu. Mutta kun pelaajat jatkavat tätä kampanjatehtävää, he ovat juuttuneet pulmiin. Älä huoli, katso oppaamme Headlong-tehtävän suorittamiseen Destiny 2 Lightfallissa.

Table
  1. Kuinka suorittaa Destiny 2 Lightfall Headlong Quest (Vex-palapelit)
    1. Vihainen palapeli jumissa pää edellä 1
    2. Vihainen palapeli, joka on juuttunut päähän 2
    3. Vihainen palapeli, joka on juuttunut päähän 3
    4. Osiris-koulutusohjelman loppuun saattaminen

Kuinka suorittaa Destiny 2 Lightfall Headlong Quest (Vex-palapelit)

Voit aloittaa Headlong Dal -tehtävällä Strider-portti, Neouma Liming Harborissa lähellä kadonnutta sektoria. Aluksi sinun on löydettävä tiedosto Viestiketjun lähde ja seuraa sitten ketjun lähdettä. Mutta kun saavutat ensimmäisen suljetun Vex-portin, tapaat kationiset ja anioniset harpiot. THE kirkkaat minä olen Kationiset harpiot kun taas heikot ovat minä Anioniset harpiot. Avataksesi ensimmäisen Vex-portin ja muut portit sinun on tuhottava hehkuvat ja himmeät harpiot. Koska nämä palapelit ovat satunnaistettu, sinun on voitettava Harpiet tietyssä järjestyksessä avataksesi portit. Huomaa, että harpioiden tuhoaminen väärässä järjestyksessä nollaa haasteen. Joten, näin voit ratkaista kaikki Headlong Vex -pulmat ja suorittaa Strand-harjoittelusi Osiriksen kanssa Destiny 2 Lightfallissa:

Vihainen palapeli jumissa pää edellä 1

Kuten edellä mainittiin, sinun täytyy lyödä Harpies tietyssä järjestyksessä avataksesi Vexin oven. Temppu tässä on tarkastella tiedostojen järjestystä kiteitä TAI timantteja Vex-portin yläpuolella. Sinun on poistettava ne tiedostosta vastaava järjestys avaamaan portin. Esimerkiksi jos on kolme valaisevaa kristalliasinun täytyy tuhota kaikki Kationiset harpiot. Mutta jos järjestys on yksi kirkas ja kaksi himmeää timanttia, sinun on tuhottava erikseen kationi JA kaksi anionista harpiaa vastaavassa järjestyksessä.
Kuvan lähde: WoW Quests YouTubessa.

Vihainen palapeli, joka on juuttunut päähän 2

Toisessa Vex-pulmapelissä sinun on seurattava Strandin virtalähdettä Radiosondin rakennus. Kohtaat Goblinsia, Minatouria, Quantum Minatouria ja Malignin Minatouria suljetun Vex-portin edessä. Voit voittaa heidät kaikki ja tavata kationisia ja anionisia harpioita. Ensimmäisen Vex-pulman tapaan katso esteen yläpuolella olevaa kristallijärjestystä poistaaksesi Harpiet. Avaat toisen Headlong Vex -portin, kun avaat sen kolme harpieta.

Vihainen palapeli, joka on juuttunut päähän 3

Lopuksi kohtaat viimeisen palapelin suuntaamalla pidemmälle Radiosonde-rakennuksen sisään ja lähemmäksi Osiris-koulutusohjelmaa. Samoin kuin kaksi edellistä arvoitusta, katso esteen yläpuolella olevaa järjestystä tuhotaksesi Harpiet tässä järjestyksessä. Mutta toisin kuin kaksi ensimmäistä palapeliä, tapaat myös Tavallisia harpioita. Vaikka nämä Harpiet ampuvat Laser säteet, suosittelemme, että väistät niitä ja keskityt kahteen muuhun harpioon. Voit avata tämän Vex Barrierin lukituksen, kun olet poistanut sen olette Harpieja oikeassa järjestyksessä.

Osiris-koulutusohjelman loppuun saattaminen

Kun viimeinen Vex-pulma on ratkaistu ja lukitus avattu, mene esteen läpi päästäksesi sisään Lanka koulutusohjelma. Sinun on läpäistävä pyörivät Vex-laserritilät ja poistaa useita Vex-aaltoja. On suositeltavaa käyttää kaukoaseet tämän viimeisen vaiheen loppuun saattamiseksi. Lopulta pääset tiedostoon pyöreä areena jossa taistelet useita vihollisia aaltoja. Kun olet voittanut heidät, seuraa reittipistettä ja kulje hehkuvan pyöreän pallon läpi. Kun menet pidemmälle, seuraa reittipistettä ja ottaa yhteyttä Nimbus suorittaa Headlong-tehtävän. Siinä on kaikki Headlong-tehtävän suorittaminen Destiny 2 Lightfallissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa Kuinka saada Quicksilver Storm -katalysaattori, kuinka voittaa ja tappaa kiduttajia, kuinka saada Limitless Horizon -tunnusJA Lisäksi Destiny 2 oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up