Kuinka voittaa Hjalti The Stolidi God Of War Ragnarokissa

Hjalti on yksi kahdestatoista Berserker-johtajasta. He ovat valinnaisia ​​pomoja ja kukistamalla heidät saat ainutlaatuisia esineitä. Lisäksi kun voitat kaikki berserker-pomot, mukaan lukien Berserker Kingin, avaat sen täyden potentiaalin Skofnung kahva. Näitä pomoja on kuitenkin vaikea taistella, ja ilman oikeaa strategiaa häviät hetkessä. Ja tietääksesi kuinka voittaa Hjalti Stolidi God of War Ragnarokissa, tämä opas auttaa sinua.

Kuinka voittaa Hjalti Stolidi God of War Ragnarokissa?

Hjalti käyttää kahta raskasta nukkaa, jotka voivat aiheuttaa ison vahingon. Alemman tason pelaajilla ei ole mitään mahdollisuuksia hänen iskuaan vastaan. Häviämisen välttämiseksi suosittelemme keskittymään pääjuttuon ja päivittämään, jos olet alle tason 7. Kun olet saavuttanut vaaditun vähimmäistason, voit taistella ja voittaa Hjalti the Stolidin God of War Ragnarokissa käyttämällä alla mainittua strategiaa.

Aseet

Tarvitset kunnollisia aseita saadaksesi etulyöntiaseman taistelussa, ja tässä on luettelo aseista ja niiden käytöstä taisteltaessa Hjaltia vastaan.

 • Näyttelijä Draupnir, Levitanin kirvesja Assault Shield ovat aseita, joita suosittelemme käyttämään.
 • Kun hänen terveystankonsa on yli puolet tyhjentynyt, Draupnir Spearin käyttäminen voi antaa sinulle strategisen edun.
 • Onslaught Shield Rushin kyky on hyödyllinen taistelussa hyökkäysten torjumiseksi.
 • Levithan Axe on erittäin hyödyllinen taistelun ensimmäisellä puoliskolla, jossa tyhjennät puolet hänen terveystangosta. Voit myös käyttää sitä torjumaan hänen pitkän kantaman hyökkäykset.

Aseiden lisäksi vihollisen liikkeiden tunteminen on välttämätöntä valmistautuaksesi heitä vastaan ​​jopa taistelun aikana.

Hjalti The Stolidin käyttämät liikkeet

Tässä ovat standardiliikkeet, joilla Hjalti hyökkää vastustajiaan vastaan:

 • A Sininen rengas tulee näyttöön, jos Hjalti on vastuussa. Voit estää häntä lataamasta sinua kilpesi avulla. Tämä auttaa sinua koputtamaan ja tainnuttamaan häntä hetkeksi, estäen häntä istumasta.
 • Hyökkäykset näkyvät Keltaiset renkaat niitä on helppo väistää ja torjua, jos olet tarpeeksi lähellä. Keltaisen renkaan hyökkäysten torjuminen voi aiheuttaa lisävahinkoa.
 • Tehokkain ja julmin väistämishyökkäys on hänen kaukohyökkäysnsä, joka on merkitty Punaiset renkaat. Vältä nämä hyökkäykset vaurioiden välttämiseksi. Vaikka ne voidaan torjua, se ei ole suositeltavaa, koska tällaisten hyökkäysten torjumiseen vaadittava ajoitus ja tarkkuus ovat välttämättömiä, muuten vahingoitat itseäsi vakavasti.
 • Kun terveyspalkki oli tyhjennetty kokonaan, paina R3 lopettamaan taistelun.

Voittamalla hänet saat 3x Kovettuneet jäännökset, 40 x regeneroitua nahkaa, 40 rikkinäistä riimuase on a Yhdeksän valtakunnan valtaaminen.

Kuinka kutsua Hjalti

Käytä Skofnung kahva in Berserkerin hautakivi in Kielletty hiekka alueella Alfiem valtakunta kutsumaan hänet. Mutta ensin sinun on täydennettävä tiedosto Laulu hiekalle Poista hiekkamyrsky ja päästä hautakiveen. Siinä on kyse Hjalti Stolidin voittamisesta. Tutustu myös voittamisen oppaaseemme, Svipdagr Kylmä ja Illskan sisaret elokuvassa God of War Ragnarok.

Table
 1. Kuinka voittaa Hjalti Stolidi God of War Ragnarokissa?
  1. Aseet
  2. Hjalti The Stolidin käyttämät liikkeet
  3. Kuinka kutsua Hjalti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up