Lost Ark Rannekorun tasoluettelo (helmikuu 2023)

Etsitkö kadonneiden arkkirannekorujen tasoluetteloa? Sitten olet oikeassa paikassa. Lost Ark on tällä hetkellä yksi suosituimmista MMORPG-peleistä. Vaikka peli antaa sinun tutkia uusia maita, etsiä kadonneita aarteita ja osallistua taisteluun, se tarjoaa myös tehokkaita rannerenkaita. Joten mikä niistä kannattaa valita? Löydä vastaus kysymykseesi alla olevasta tasoluettelostamme.

Lost Ark Rannekorun tasoluettelo (helmikuu 2023)

Ennen kuin aloitat, huomaa, että tämä tasoluettelo on luonteeltaan subjektiivinen. Siksi on suuri mahdollisuus, että tulkintasi tietyn rannekkeen laadusta voi poiketa alla olevassa luettelossa mainitusta. Lista on sijoittunut S:stä D:hen, jossa ensimmäinen on paras ja D on huonoin taso.

S taso

Taso A

Taso B

Taso C

D taso

 • Sato
 • Sahanterä
 • Asevoimaa
 • Kiila

Kadonneiden arkin rannekorujen tasoluettelo selitetty

S taso

Circulate, Fervor ja Hammer kuuluvat kaikki S-tasolle. Nämä rannekorut ovat tällä hetkellä pelin tehokkaimmat. Koska ne ovat yksi parhaista rannekoruista, sinun tulee hankkia ne mahdollisimman pian, jotta taistelusi olisi paljon helpompaa.

Taso A

Tämän tason määrittelemiseksi yksinkertaisin sanoin, nämä rannekorut ovat parhaita korvikkeita, jos et omista yhtä S-tasosta.

Taso B

Rannekorut, kuten Dagger ja Expose Weakness, ovat erittäin hyödyllisiä varhaisessa pelissä. Kun kuitenkin alat edetä pidemmälle, sinun tulee nopeasti pudottaa ne ja siirtyä parempiin korkeamman tason rannekoruihin.

Taso C

Ainoa etu, jonka tämä taso antaa, on, että ne ovat yhden tason korkeampia kuin alla oleva taso. Ryöstö ja ylivoima ei saa koskaan olla prioriteettisi.

D taso

Kaikilla tämän tason neljällä rannekorulla on erittäin huonot tilastot. Sinun tulee aina yrittää välttää niitä niin paljon kuin mahdollista.
Lue myös: Lost Ark DPS Meter Selitetty
Tämä kaikki on tiivistetty Lost Ark Rannekorun tasoluettelooppaassamme. Toivomme, että nämä sijoitukset auttoivat sinua. Saat samanlaisia ​​oppaita meidän sivuiltamme Tasoluettelo Relow Game -osiossa.

Table
 1. Lost Ark Rannekorun tasoluettelo (helmikuu 2023)
  1. S taso
  2. Taso A
  3. Taso B
  4. Taso C
  5. D taso
  6. Kadonneiden arkin rannekorujen tasoluettelo selitetty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up