Luettelo parhaista Modern Warfare 2 Twitch -striifeistä

Jos haluat tietää keitä ovat Suosituimmat Modern Warfare 2 -suorat Twitchissä Sitten olet oikeassa paikassa. Tämä COD-sarjan uusin nimike on menestynyt julkaisunsa jälkeen. Katsojiensa tyydyttämiseksi striimaajat siirtyivät nopeasti tähän peliin. Samalla alustalle on liittynyt uusia tekijöitä. Kaikkien näiden streamerien joukossa olemme koonneet listan MW2:n parhaista.

Luettelo Twitchin parhaista COD Modern Warfare 2 -suorapeleistä

Sakka

Jos seuraat kilpailullista COD-kohtausta, tiedät kuka Scump on. Seth "Scump" Abner teki nimensä Call of Duty -ammattilaisena tullessaan maailmanmestariksi. Hänen vuosikymmenten kokemuksensa yhdistettynä hänen hulluihin reflekseihinsä ja karttojen tuntemiseensa tekevät hänestä yhden Twitchin parhaista Modern Warfare 2 -suorapelaajista.

Swiftor

1,3 miljoonalla seuraajallaan Swiftor on yksi Twitchin vanhimmista streamaajista. Joseph "Swiftor" Alminawi aloitti suoratoiston vuonna 2008 ja on pelannut monia pelejä. Tällä hetkellä se suoratoistaa MW2:ta ja Warzone 2:ta sekä pelejä, kuten Monopoly Plus.

Zoomaa

Zoomaa jäi eläkkeelle COD-ammattilaisena valitettavan peukalovamman vuoksi. Hänen suoratoistouransa lähti kuitenkin vauhtiin, kun hän liittyi Faze Claniin sisällöntuottajana. Tällä hetkellä hänellä on 289 000 seuraajaa kanavallaan, jossa hän lähettää MW2:ta säännöllisesti.

Jerma985

Jos etsit viihdyttäviä striimareita, kannattaa ehdottomasti katsoa Jeremy 'Jerma985' Elbertson. Se suoratoistaa enemmän pelejä ja tapahtumia MW2:n rinnalla, mutta jos etsit vakavaa peliä, voit ohittaa sen.

Oktaani

Sam 'Octane' Larew on nouseva striimaaja, joka pelaa myös kilpailullisesti LA Thievesissä. Hän voitti vuoden 2022 COD League -mestaruuden samalla lipulla. Pelitajunsa lisäksi hänen AR-taitonsa tekee hänestä yhden Modern Warfare 2:n parhaista ja viihdyttävimmistä Twitch-striimajista.

Nikolarn

Nikola 'Nikolarn' Anicic on entinen COD-ammattilainen, joka pelasi Team Singularityssa. Tällä hetkellä hän suoratoistaa kanavallaan useita FPS-pelejä, kuten CS:GO, MW2 ja Warzone 2, 634 000 seuraajalla.

Aydan

Aydan 'Aydan' Conrad on tunnettu Warzone-streameistaan ​​ja on voittanut useita kilpailuja samassa. 23-vuotiaana hän on yksi suurimmista striimaajista 2,3 miljoonalla seuraajalla. Nämä ovat valintamme Twitchin parhaille Call of Duty Modern Warfare -striimauksille. Huomaa, että tämä riippuu mieltymyksistämme ja voi vaihdella pelaajittain. Joten olemme saaneet menettää muita tärkeitä pelaajia pelissä. Voit myös katsoa Luettelo streamaajista, jotka on kielletty Ylös RelowGame.

Table
 1. Luettelo Twitchin parhaista COD Modern Warfare 2 -suorapeleistä
  1. Sakka
  2. Swiftor
  3. Zoomaa
  4. Jerma985
  5. Oktaani
  6. Nikolarn
  7. Aydan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up