Parhaat ostettavat VR-pelit vuonna 2022

Viime vuosina VR-pelaaminen on kehittynyt huimasti, joten listaamme vuoden 2022 parhaat valikoimamme. VR-kuulokkeita on markkinoilla enemmän, ja lisää julkaistaan ​​tulevina vuosina. Jos omistat sellaisen tai aiot ostaa sellaisen, on parasta, jos tiedät, mitkä osakkeet ovat parhaita ostaa. Nämä pelit eivät ole halpoja, joten ei ole viisasta tuhlata ja ymmärtää, että peli ei ole sen arvoinen. Joten artikkelimme avulla voit valita, mitkä ostat.

Table
 1. 5 parasta VR-peliä vuodelle 2022
  1. Blade and Sorcery VR – paras VR-peli (2022)
  2. Meidän keskuudessamme VR
  3. LA Noire - VR-tapaustiedostot
  4. Microsoft lentosimulaattori
  5. Vaihe
  6. VR kaupunki
  7. Kunniamaininnat vuoden 2022 parhaista VR-peleistä

5 parasta VR-peliä vuodelle 2022

Yritimme kattaa pelejä useissa genreissä, ja tässä ovat parhaat valintamme:

 • Blade and Sorcery VR
 • Meidän keskuudessamme VR
 • LA Noire - VR-tapaustiedostot
 • Microsoft lentosimulaattori
 • Vaihe
 • VR kaupunki

Blade and Sorcery VR – paras VR-peli (2022)

Tämä peli on taivas kaikille taistelupelien ystäville. Valtavan aseiden ja kykyjen valikoiman avulla voit tuhota vihollisesi monin eri tavoin. Yhdistä se valtavaan modifiointiyhteisöön saadaksesi loputonta sisältöä.

Meidän keskuudessamme VR

Suosittu moninpeli, joka on kerännyt paljon faneja pandemian aikana, on nyt VR:ssä. Huijarit voivat aiheuttaa tuhoa miehistön jäsenille, ja eloonjääneiden on tehtävä parhaansa tunnistaakseen huijarit. Mahdollisuus potkaista viattomia pelaajia voi johtaa moniin naurun hetkiin.

LA Noire - VR-tapaustiedostot

LA Noire: VR Case Filesissa otat etsivän roolin Los Angelesin rikollisilla kaduilla. Joten jos pidät etsiväpeleistä, tämä on räätälöity sinulle. Sen kasvojenkaappausominaisuuden avulla voit kertoa, valehteleeko epäilty vai ei. Tämä yhdistettynä ajo-, ammunta- ja taistelumekaniikkaan tekee siitä yhden vuoden 2022 parhaista VR-peleistä.

Microsoft lentosimulaattori

Lentokoneen lentäminen on monen unelma, ja Microsoftin Flight Simulator tekee siitä totta. Tässä Sim-pelissä voit lentää kaupallisia lentokoneita, kuten Boeing-747, hävittäjäkoneilla, kuten surullisen kuuluisalla F-22 Raptorilla. Joten pukeudu lentopukuun ja astu ohjaamoon tämän VR-pelin kanssa.

Vaihe

Jos käytät kuntonauhaa pelatessasi tätä peliä, voit ajaa monta kilometriä, kun olet valmis. Tässä parkour-simulaattorissa voit voittaa useita esteitä hyppäämällä, holvatamalla tai keinumalla niiden yli. Mutta sinun on myös varottava vihollisia, jotka ampuvat sinua. Tämä elementti tekee pelistä paljon koukuttavamman. Pelin aikana kädet liikkuvat paljon, joten varmista, että ympärilläsi on tarpeeksi tilaa.

VR kaupunki

Tämä peli vie kaupungin rakentamisen ja hallinnan uudelle tasolle. Tässä kaupunkirakennussimulaattoripelissä voit luoda kaupunkillesi kokonaan uuden suunnitelman. Silloista skywalkeriin voit hallita maan jokaista tuumaa. Yhdistä se kaavoitus-, budjetti- ja verohallintaan ja saat yhden vuoden 2022 parhaista VR-peleistä.

Kunniamaininnat vuoden 2022 parhaista VR-peleistä

Mainitsemiemme pelien lisäksi tässä on joitain muita pelejä, joista saatat pitää.

 • Jurassic Park: Aftermath
 • Voita Saber
 • Puoliintumisaika: Alyx
 • Bonelab
 • Merenalainen
 • Star Wars: Squadrons

Siinä kaikki meiltä vuoden 2022 parhaista VR-peleistä. Jos pidät mobiilipeleistä, voit tutustua luetteloomme Parhaat mobiilipelit vuonna 2022 Ylös RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up