Parhaat taustakuvamoottorivaihtoehdot macOS:lle

Wallpaper Engine on ohjelma, joka tarjoaa kaikenlaisia ​​animoituja taustakuvia työpöydällesi, mutta valitettavasti se ei ole vielä saatavilla macOS:ssä. Katsotaanpa joitain Wallpaper Engine -vaihtoehtoja macOS:lle.

Wallpaper Engine -vaihtoehdot macOS:lle, jotka toimivat samalla tavalla

Alla on joitain hienoja vaihtoehtoja, joiden avulla voit saada samanlaisia ​​live-taustakuvia kuin voit saada Windowsissa Wallpaper Enginen avulla.

 • Elokuvan käsikirjoitus
 • Splashify
 • Desktopr
 • 24 tunnin tausta
 • Taustakuvat

Elokuvan käsikirjoitus

ScreenPlay on yksi parhaista vaihtoehdoista Wallpaper Enginelle, koska se on ilmainen ja avoimen lähdekoodin. Se on myös monialustainen, joten voit mahdollisesti saada yhtenäisen kokemuksen sekä PC:llä että Macilla. Sen avulla voit asettaa videoiden taustoja ja jopa lisätä widgetejä. Voit jopa saada käyttäjien luomaa työtä Steam Workshopin kautta, mikä on aina plussaa.

Splashify

Splashifyn avulla voit valita tuhansista maalauksellisista paikoista, jotka ammattivalokuvaajat ovat ottaneet ympäri maailmaa ja asettaa ne taustakuvaksi. Sen avulla voit tallentaa ja kuratoida valokuviasi, ja se tukee myös useita näyttöjä.

Desktopr

Oletko koskaan halunnut lisätä mitä tahansa sisältöä työpöydällesi? No, Desktopr tekee juuri niin. Se tarjoaa helpon tavan laajentaa työpöytääsi kaikentyyppisellä sisällöllä, olipa kyseessä sitten verkkosivustot, animaatiot, elokuvat jne. Niiden asentaminen on erittäin helppoa, ja halutun tuloksen saavuttamiseksi on useita vaihtoehtoja.

24 tunnin tausta

Jos haluat taustakuvasi sopivan kellonaikaan, 24 tunnin taustakuva on sinua varten. Voit valita yli 80 upeasta taustasta, jotka muuttuvat dynaamisesti ajan myötä. Se on myös yhteensopiva macOS Dynamic Desktopin kanssa. Kaikki saatavilla olevat taustakuvat ovat täysin teräviä 5K-resoluutiota.

Taustakuvat

Backstory Wallpapers käyttää valokuvakirjastosi valokuvia luodakseen kauniita taustakuvia työpöydällesi. Voit valita haluamasi albumin, sovituksen ja jopa lisätä suodattimia. Lisää sitten ajastin ja se näyttää sinulle kollaasit kaikista kuvista. Siinä on myös usean näytön tuki. Nämä vaihtoehdot antavat sinulle mahdollisimman läheisen kokemuksen macOS:stä ja Windows-taustakoneesta. Tutustu myös muihin Wallpaper Engine -artikkeleihimme, kuten Taustamoottorivaihtoehto Windows 10:lle, Wallpaper Engine vähentää FPS:ää (miten korjataan).

Table
 1. Wallpaper Engine -vaihtoehdot macOS:lle, jotka toimivat samalla tavalla
  1. Elokuvan käsikirjoitus
  2. Splashify
  3. Desktopr
  4. 24 tunnin tausta
  5. Taustakuvat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up