Twitch-suoratoisto vs YouTube-suoratoisto: kumpi on parempi?

Oletko sisällöntuottaja, joka yrittää tulla suosituksi videoiden suoratoiston avulla? Sinua on tukenut kaksi suurta suoratoistojättiläistä, Twitch ja YouTube. Molemmat alustat houkuttelevat eniten katsojia ja ovat ihanteellisia uran tekemiseen. Kummallakin näistä kahdesta alustasta on kuitenkin hyvät ja huonot puolensa. Miten sitten valitsisit paremman vaihtoehdon? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi lisätietoja Suoratoisto YouTubeen vs. suoratoisto Twitchiin yksityiskohtaisesti.

Table
 1. Twitch-streamit vs. YouTube-streamit
  1. YouTube vs Twitch - Yleiskatsaus
  2. Suoratoistovaihtoehdot
  3. Kaupallistaminen
  4. Pitäisikö sinun suoratoistaa Twitchissä vai YouTubessa?

Twitch-streamit vs. YouTube-streamit

Suoratoisto Twitchissä vs. suoratoisto YouTubessa on ollut keskustelunaihe jo vuosia. Uuden sisällöntuottajat kamppailevat saadakseen mainetta itselleen. Mikä alusta voi auttaa heitä luomaan etsimäänsä hyvää tahtoa? Tässä on joitain tärkeitä kohtia, jotka striimaajan tulee tietää ennen kuin hän aloittaa uransa jollakin suoratoistoalustoista:

YouTube vs Twitch - Yleiskatsaus

Ei ole epäilystäkään siitä, että YouTube on paljon vanhempi yritys kuin Twitch, mutta jälkimmäinen on edelleen tunnettu suoratoistoalusta. Tämä johtuu siitä, että useimmat käyttäjät käyvät YouTuben kaltaisella alustalla katsoakseen valmiiksi tallennettuja ja muokattuja videoita. Toisaalta Twitchin pääpaino oli aina sisällön suoratoistossa. Myös sisällön katselusta puhuttaessa Twitchissä on aina ensin suoratoistovideo. YouTube hakee käyttäjälle osuvimman sisällön, mutta se voi olla valmiiksi tallennettu video tai suoratoistovideo. Yleisöstä puheen ollen, YouTubessa on a 15-20 % suurempi yleisökoko kuin Twitchissä. Tämä tekee Twitchistä paljon kilpailukykyisemmän paikan pitkän aikavälin selviytymiselle.

Suoratoistovaihtoehdot

Matkallasi menestyväksi striimaajaksi sisältösi on erotuttava joukosta sisällön valtameressä. Yksi tapa tehdä tämä on tehdä korkealaatuisia videoita pienemmällä puskuroinnilla. On kolme tärkeää termiä, jotka sinun tulee tietää striimaajana sekä YouTubessa että Twitchissä:

 • Laatu – Molemmissa Streaming Giantsissa sinulla on mahdollisuus suoratoistaa tietyllä videolaadulla. Vaikka YouTube antaa sinun suoratoistaa 4K (2160p) nopeudella 60 kuvaa sekunnissa, Twitch mahdollistaa suoratoiston osoitteeseen maksimi suoratoisto (1080p) nopeudella 60 kuvaa sekunnissa.
 • Transkoodaus – Siellä on erilaisia ​​katsojia, joilla on erilaiset nettiyhteydet ja tietokoneet. Kukaan katsoja ei halua, että hänen videonsa puskuroidaan suoratoiston aikana. Suoratoiston aikana transkoodausominaisuus luo automaattisesti videolähdöt katsojan Internet-yhteyden perusteella. Twitchissä transkoodaus on sallittu vain kumppaniohjelman striimaajille. YouTubessa tämä ominaisuus on kaikkien streamaajien käytettävissä.

Kaupallistaminen

Vaikka YouTubella on suuri yleisö, Twitchin striimaajat voivat ansaita enemmän rahaa. Tämä johtuu siitä, että Twitchin striimajilla on enemmän vaihtoehtoja saada palkkaa Jäsenyydet, lahjajäsenyydet, bitit ja lahjoitukset. YouTubessa streamaajilla on suhteellisen vähemmän vaihtoehtoja saada palkkaa sieltä, mistä he yleensä tulevat Super chat, ilmoitukset ja kanavatilaukset.
Kuvan lähde - PROD (Twitch) & haiVaan (YouTube) Mutta mielestäni YouTube-yleisöillä ei yleensä ole ajattelutapaa maksaa katsomastaan. Toisaalta Twitchin yleisöt ovat aina tukeneet Streamereita tilaajien ja lahjakkaiden tilausten kautta saadakseen pääsyn erityisiin hymiöihin ja muuhun. Jotta voit kaupallistaa sisältösi ja lähettää mainoksia, YouTuben ja Twitchin striimaajien on oltava osa kumppaniohjelmaa. Tässä ovat YouTuben ja Twitch-kumppaniohjelman kelpoisuusehdot:

 • Youtubessa
  • Hanki 1 000 tilaajaa 4 000 voimassaolevalla julkisella katselutunnilla viimeisen 12 kuukauden aikana
  • Hanki 1 000 tilaajaa 10 miljoonalla voimassa olevalla julkisella lyhyellä katselukerralla viimeisen 90 päivän aikana.
 • Päällä Supistuminen

Huomautus: Voit osallistua kumppaniohjelmaan, jos olet aiemmin ollut osa kumppaniohjelmaa. Seuraavaksi sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Striimaa 25 tuntia
  • Striimaa 12 eri päivänä
  • 75 keskimääräistä katsojaa (samanaikaiset katselukerrat pois lukien katselukerrat ehdotuksista, raidoista ja upotuksista)

Pitäisikö sinun suoratoistaa Twitchissä vai YouTubessa?

Mielestäni Twitch on uran kannalta paljon parempi vaihtoehto streamaajille. Sillä välin voit lähettää ja muokata suoratoistosi kohokohtia YouTubessa houkutellaksesi lisää katsojia. Viime kädessä päätös sisällön suoratoistosta on täysin sinun. Tämä kattaa kaiken parhaan alustan suoratoistoon YouTuben ja Twitchin välillä. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Supistumisluokka Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up