Miksi pelikannettavani on niin hidas? [Answered]- Soittimen muokkaus

Mietitkö: "Miksi pelikannettavani on yhtäkkiä hidas?" Vuosien kuluessa kehittäjät julkaisevat pelejä, jotka vaativat paljon muistia, grafiikkaa ja muita näkökohtia, mikä johtaa lopulta sujuvampaan pelaamiseen. Tämä on kuitenkin kaukainen todellisuus joillekin, koska he kohtaavat jälkeenjääneitä pelikannettavia. Jos sinulla on myös tämä ongelma, meillä on kaikki korjaustoimenpiteet, joita voit käyttää:

Table
 1. Kuinka korjata viive pelikannettavassa tietokoneessa
  1. Tarkista Internet-yhteytesi
  2. Optimoi tehoasetukset
  3. Päivitä näytönohjaimesi ajurit
  4. Lisää SSD tai RAM

Kuinka korjata viive pelikannettavassa tietokoneessa

Joitakin yleisiä ratkaisuja hitaan pelikannettavan kokemiseen ovat taustapalvelujen poistaminen käytöstä, laturin pitäminen kytkettynä koko ajan ja kuumenemisen välttäminen. Jos nämä eivät kuitenkaan auttaneet sinua, sukeltakaamme joihinkin muihin täysimittaisiin ratkaisuihin:

Tarkista Internet-yhteytesi

Yleensä, kun pelaat PvP-pelejä, tarvitset nopean ja vakaan Internet-yhteyden. Yritä tarkistaa Internet-nopeus, jos se on hidas, käynnistä reititin uudelleen. Jos et vieläkään löydä tapaa parantaa nopeutta, harkitse Ethernet-yhteyden vaihtamista. Jos sinulla on kuitenkin jo nopea internetyhteys, katso seuraava korjaus.

Optimoi tehoasetukset

Jos virta-asetukset ovat alhaiset, se voi säästää akkua, mutta sillä on valtava vaikutus pelitietokoneesi suorituskykyyn. Voit muuttaa sen seuraavasti:

 • paina "Alkaa" näppäimistön painiketta
 • Mene "Asetukset> Järjestelmä> Virta ja lepotila> Virran lisäasetukset"
 • Napsauta nyt Piilota lisäsuunnitelmat -kohdassa "Korkea suorituskyky".

Jos tämä menetelmä ei edelleenkään estä pelikannettavaasi olemasta hidas, katso seuraava korjaus.

Päivitä näytönohjaimesi ajurit

Vanhentuneet ajurit voivat usein olla syynä huonoon pelisuoritukseen. Varmista, että näin ei tapahdu, tarkista, onko päivityksiä. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla on vanhempi näytönohjain. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia, koska AMD:n ja Nvidian kaltaiset yritykset julkaisevat yleensä säännöllisiä päivityksiä parantaakseen tällaisten ohjainten suorituskykyä.

Lisää SSD tai RAM

SSD-levyt ovat erittäin nopeita ja voivat parantaa pelikokemustasi huomattavasti. Se voi lyhentää latausaikoja ja hidastaa. Se on paljon parempi kuin tavallinen kiintolevy, jonka saat kannettavan pelitietokoneesi mukana. Joten harkitse SSD-levyn päivittämistä ongelmien helpottamiseksi. Toisaalta RAM-muistilla on myös tärkeä rooli sen varmistamiseksi, että et kohtaa ongelmia pelatessasi peliä. Jos sinulla on vain 8 Gt RAM-muistia pelikannettavassasi, sinulla on varmasti jatkuvaa viivettä. Paras tapa ratkaista tämä ongelma on lisätä toinen 8 Gt tai 16 Gt muistitikku, jolloin kokonaismuistitila on 16 ja 32 Gt. Siinä kaikki, mikä vastasi kysymykseen "miksi pelikannettavani on yhtäkkiä hidas?" Toivomme, että pystyit ratkaisemaan viiveongelman ja pääsemään takaisin sujuvaan pelikokemukseen. Jos haluat lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja, siirry sivuillemme oppaita osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up