Tylypahkan perinteiset kyvyt: miten ne toimivat

The Lahjat Tylypahka Legacy -järjestelmällä on valtava vaikutus pelaamiseen. Koska tässä pelissä on a Roolipeli elementin, voit luoda suosikkikoontiversiosi ja päivittää sen. Kun vaeltelet Tylypahkan noituuden ja velhojen koulun käytävillä, kohtaat monia haasteita. Luottamuksellisten loitsujesi lisäksi taitosi määräävät näiden haasteiden lopputuloksen. Jos mietit, kuinka tämä järjestelmä otetaan käyttöön Tylypahkan perinnössä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Table
  1. Kuinka kyvyt toimivat Tylypahkan perinnössä
    1. Nucleus
    2. Näkymätön
    3. Vaatimushuone
    4. Kuinka kehittää kykyjä

Kuinka kyvyt toimivat Tylypahkan perinnössä

Tylypahkan perinnössä kyvyt lisäävät hahmosi taitoja ja kykyjä. Näihin kuuluu sinun Loitsu, juoman valmistus, liike, ja enemmän. Pelissä on yhteensä 50 lahjakkuutta jaettu viiteen kategoriaan. Tässä ovat luokat ja kuinka ne vaikuttavat peliisi:

Nucleus

Nämä kyvyt lisäävät yleistä tehokkuutta hahmostasi. Tämä voi sisältää sinun loitsuja, liikenopeutta, maksimaalista terveyttä, ja enemmän. Myös tässä kategoriassa on 17 päivitystä avata lukituksen, mikä tekee hänestä korkeimman kaikista viidestä.

Näkymätön

Nämä parantavat taitojasi Piilotettu tila. Kuten pelin kulku paljastaa, voit muuttua näkymättömäksi ja hiipiä vihollistesi luo. Todennäköiset päivitykset ovat i aikaa, jolloin voit pysyä näkymättömänä, liikettä nopeus kyyryssäjne.

Vaatimushuone

Vaatimusten huone oli tärkeä osa Harry Potter -universumia ja on sitä edelleen Tylypahkan perinnössä. Paljastetun pelin mukaan voit valmista juomia in Huone vaatimuksesta. Joten tämän kategorian kykyjen parantaminen vaikuttaa omaan osaamiseesi kyky tehdä juomia.
Kahta viimeistä kategoriaa ei ole vielä paljastettu. Näet ne todennäköisesti, kun peli julkaistaan 10. helmikuuta. Voimme kuitenkin tehdä joitain arvauksia siitä, mitä ne ovat. Yhdessä kategoriassa on ohjattu toiminto, jolla on a sauva. Joten tämä luokka todennäköisesti perustuu Loitsuja. Toinen mysteerikategoria esittelee velhoa, joka käyttää a huppu. Joten tämä luokka voi perustua Laitteet ja niiden edut.

Kuinka kehittää kykyjä

Jotta voit päivittää ne, sinun on ansaittava Lahjakkuuspisteet. Nämä ovat erikoisvaluuttoja, joita voit ansaita suorittamalla tehtäviä. Voit myös osallistua lukemattomiin sivutehtäviin ansaitaksesi niitä. Se on kaikki meiltä siitä, kuinka lahjakkuusjärjestelmä toimii Tylypahkan perinnössä. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka käyttää kuukiviämuista tarkistaa meidän Tylypahkan perintö oppaiden osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up