Mistä löytää kaikki eläimet Sons of the Forestissa (paikat kartalla)

Eläimet ovat erittäin tärkeitä Sons of the Forestissa, koska voit metsästää niitä ruoan tai askartelumateriaalin vuoksi. Tämä sijaintiopas selittää, mistä nämä eläimet löydät kartalta ja mitä vinkkejä kannattaa käyttää metsästyksen aikana selviytymisesi varmistamiseksi. On myös joitain vihamielisiä olentoja, joista sinun on tiedettävä, jotta voit valmistautua, kun he hyökkäävät sinua vastaan.

Table
 1. Mistä löytää kaikki eläimet Sons of the Forestissa (paikat kartalla)
  1. Hirven sijainti
  2. Ankkojen sijainti
  3. Hirven sijainti
  4. Mistä löytää haiden ja orkien sijainnin
  5. Kanien ja oravien sijainti
  6. Lokit ja linnut
  7. Mistä löytää kalaa
  8. Ostereiden sijainnit
  9. Mistä löytää kilpikonnia

Mistä löytää kaikki eläimet Sons of the Forestissa (paikat kartalla)

Tässä on vihamielisten ja ei-vihallisten eläinten sijainti tällä oudolla saarella.

Hirven sijainti

Peuroja löytyy kartan luoteis- ja länsiosat. Kun metsästät peuran, voit saada sen 4 raakaa lihaa ja 1 eläimen nahka. Piilota auttaa sinua askartelu Piilota haarniska. Voit kypsentää raakaa lihaa ikuisesti, kun olet nälkäinen.

Kuinka metsästää peuroja

 • Varusta omasi jousi ja nuoli.
 • Kyykistyä varmistaakseen, että peurat eivät saa hälytyksiä eivätkä juokse karkuun.
 • Saada tarpeeksi lähellä selkeän tavoitteen saavuttamiseksi ja ampua nuolta tappaaksesi peuran.
 • Jos et voi metsästää ensimmäisellä kerralla, tarvitset sitä useita hyökkäyksiämuuten peura nousee ylös ja juoksee karkuun.

Ankkojen sijainti

Aina kun tapaat a sijainti lammen tai muiden vesistöjen kanssa, on mahdollista, että voit metsästää ankkoja. Käytä lähitaisteluaseitasi tappaaksesi heidät ja saat Sulka ja raakaa lihaa niistä.

Hirven sijainti

Hirvi on iso olento ja voit saada 7 raakaa lihaa ja 2 nahkaa kun hän metsästää niitä. Voit pitää silmällä vesistöjä, joihin he voivat tulla juomaan vettä tai voit tavata heidät samalla tutkia. Joillakin alueilla on suurempi mahdollisuus kohdata niitä, tarkista kartta kiitos Mapgenielle.

Mistä löytää haiden ja orkien sijainnin

Vaikka sinun ei pitäisi lähestyä näitä vihamielisiä olentoja yksin, jos kohtaat heidät, se tapahtuu meri-/valtamerialueilla. Täällä sinä olet kuinka tappaa haitsinun on hyökättävä sen kimppuun löytääksesi tiedoston pistooli lautalla.

Kanien ja oravien sijainti

Voit nähdä kaneja ja oravia vaeltelemassa metsäalueella tai vesistöjen lähellä. Ne voivat paeta nopeasti, joten varmista, että teet niin tehdä eläinansa. Pienelle se on välttämätöntä 14 tikkua. Käytä omaasi Opaskirja viitteeksi. Etsi sopiva paikka, aseta ansa ja odota, että eläin saadaan kiinni. Palaa hetken kuluttua, niin sinulla on resurssit (1 raaka kaninliha ja orava).

Lokit ja linnut

Kuten näette, lokkeja löytyy rannan läheltä. Jos olet kutenut siellä, löydät runsaasti lintuja, joiden kanssa hyökätä keihäs tai muu lähitaisteluase. He tuovat sinulle höyheniä ja raakaa lihaa.

Mistä löytää kalaa

Tarkista kartalle merkityt paikat löytääksesi Kalat helposti. Älä unohda tarkistaa putoukset, sillä siellä voi olla lohta. Saat siitä 1 raakaa kalaa. Asioiden helpottamiseksi voit myös tehdä kalaansa.

Ostereiden sijainnit

Mistä löytää kilpikonnia

Kilpikonnia löytyy kartan rannikkoalueilla sekä joissakin paikoissa sisäalueen vesistöjen läheisyydessä. Kun olet löytänyt, hyökkää eläimeen keihään avulla. Merikilpikonnilta saa Kilpikonnan kilpi Raakalihan ja makeanveden kilpikonnien lisäksi saa raakaa lihaa. Tämä kattaa eläinten sijainnin Sons of the Forestissa ja kuinka niitä metsästetään. Jos olet myös utelias ko elementtien paikat Katso oppaastamme täältä tärkeimmät asiat, jotka pitävät sinut hengissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up