Modern Warfare 2: Kuinka korjata palotiedusteluvirhe

Modern Warfare 2 sisältää joukon COD-sarjalle ainutlaatuisia pelielementtejä ja mekaniikkaa. Mutta kuitenkin, sillä on myös useita puutteita, jotka johtuvat bugeista ja häiriöistä. Yksi niistä sisältää Recon by Fire -tehtävän, joka on täynnä tällaisia ​​bugeja tai häiriöitä eteenpäin edetessä. Saatat kohdata vikoja, kuten et näe seuraavaa tavoitetta, kun olet poistanut kaikki viholliset lämpöputken läpi. Tai ajoneuvon vartijat, jotka eivät jätä autoa. Ja paljon muuta tehtävän aikana. Älä huoli, tutustu oppaaseemme MW2 Recon by Fire Bugs -virheiden korjaamisesta.

Kuinka korjata Modern Warfare 2 Recon Fire Bugsista

Alla on mainittu kaikki Recon by firen virheet/häiriöt ja niiden korjaaminen MW2:ssa:

Ei objektiivisia korjauksia

Kun etenet Recon by Fire -ohjelmassa, voit valita, poistatko sen autotalli tai asuminen rakennus. Koska pelaajat, jotka ovat valinneet Garagen, kohtaavat oudon vian sellaisenaan ei pysty katso mikä tahansa tavoite. Pelaajat eivät myöskään näe kapteeni Pricea missään. Korjataksesi tämän virheen, voit mennä sen sijaan majoitusrakennuksen läpi. Kun näet a pesukone, ole vuorovaikutuksessa sen kanssa löytääksesi kapteeni Pricen auttamaan sinua siirtämään autoa. Sitten voit edetä koneen läpi yleensä määritetyillä tavoitteilla sen sijaan, että näet "Tutkimus" tavoite.

Jumissa Poista kaikki suojaukset -virheratkaisu

Useat pelaajat eivät pysty suorittamaan Eliminate All Guards -tavoitetta osana tehtävää. Kun pelaajat poistavat kaikki vartijat, he saavat silti tämän maalin. Ainoa ratkaisu tämän ongelman korjaamiseen on uudelleenkäynnistää alkaen viimeinen tarkistuspiste. Mutta ennen kuin teet, suosittelemme sinua ohjata jos poistit kaikki vartijat. Toivottavasti uudelleen käynnistäminen viimeisestä tarkistuspisteestä korjaa tämän.

Ajoneuvon suojukset eivät poistu paikalta

Kun vartijat partioivat pelloilla, sinun täytyy livahtaa ulos ottamalla heidän autonsa. Joillekin pelaajille ajoneuvon vartijat eivät poistu ollenkaan. Tämän ongelman vuoksi pelaajat eivät voi edetä tehtävän läpi. Voit korjata tämän tekemällä tämän Poista ajoneuvo valvoo suoraan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää häiriötekijöitä Kuten Kappale tai Savukranaatit to osui niihin etäältä. Älä huoli, koska sinun ei tarvitse kärsiä seurauksista. Se ei myöskään vaikuta "Ei ollut ketään" -saavutukseen tai -palkintoon.

Enemy Respawn -virheenkorjaus – Recon by Fire MW2:ssa

Vihollisten uudelleensyntymisen vika on vaivannut useita pelaajia heidän jatkaessaan Recon by fire -tehtävää MW2:ssa. Heti kun pelaajat liikkuvat tai näkevät toisen tavan, eliminoidut viholliset ilmestyvät uudelleen hyökkäämään heitä vastaan. Jotkut näistä vihollisista varustavat myös korkean tason panssareita. Tästä syystä voi olla mahdoton tehtävä raivata kaikki viholliset heidän syntyessään uudelleen.

 • Voit poistaa nämä viholliset käyttämällä erilaisia ​​taistelutaktiikoita korjataksesi tämän bugin. Sen sijaan, että tappaisit nämä viholliset aseilla, voit tappaa heidät istuttamalla a C4 tai heittää frag kranaatteja.
 • Toinen tapa korjata tämä virhe on poistaa tiedosto toinen rakennus tarkistaa, auttaako se.
 • Lopuksi ehdotamme uudelleenkäynnistää tämä tavoite vuodesta viimeinen tarkistuspiste tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Säiliön tai laatikon korjausta ei voi avata

Viimeisen tavoitteen saavuttamiseksi pelaajat eivät voi avata säiliötä. Voit korjata tämän bugin kautta poistumassa asennosta ja tule takaisin. Jos arkku tai säiliö ei avaudu uudelleen, voit uudelleenkäynnistää the tehtävä alkaen viimeinen tarkistuspiste. Jos jokin yllä olevista kiertotavoista ei korjaa virhettä tai häiriötä puolestasi, suosittelemme siirtymään Activisionin tuki. Kun menet sinne, lähetä lippu, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti ongelmasi tehtävän ja tavoitteiden kanssa. Toivottavasti tukitiimi ottaa sinuun yhteyttä sopivan kiertotavan kanssa jonkin ajan kuluttua. Toivomme myös, että Infinity Ward korjaa nämä virheet tai häiriöt seuraavissa Modern Warfare 2:n päivityksissä.
Siinä kaikki MW2 Recon By Fire -virheiden korjaaminen. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka saada raidtehtävät, Kuinka avata sukellusveneen ovet Atomgrad raidille, miten APC:lle noustaanja Lisää COD Modern Warfare 2 -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
 1. Kuinka korjata Modern Warfare 2 Recon Fire Bugsista
  1. Ei objektiivisia korjauksia
  2. Jumissa Poista kaikki suojaukset -virheratkaisu
  3. Ajoneuvon suojukset eivät poistu paikalta
  4. Enemy Respawn -virheenkorjaus – Recon by Fire MW2:ssa
  5. Säiliön tai laatikon korjausta ei voi avata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up