Overwatch 2:n julkaisupäivä PvE:n tekniset tiedot, kustannukset ja paljon muuta (2023)

Yksi OW2:n odotetuimmista näkökohdista on PvE-tila, ja sen julkaisupäivän arvellaan olevan vuonna 2023. Tämä opas selittää kaiken, mitä tästä tilasta tiedetään, mukaan lukien tarinan, kustannukset ja muut.

Overwatch 2 PvE:n julkaisupäivän spekulaatiot

Blizzard on ollut varsin läpinäkyvä OW2:een liittyvissä päivityksissään ja uutisissaan. Varten sisällön tiekarttaovat paljastaneet Overwatch 2:lle, että vuosi 2023 on täynnä uusia sankareita, karttoja, skinejä, taistelupasseja, tiloja ja PvE:n alkua.

Milloin PvE tulee ulos?

Kun Blizzardilla on kädet täynnä tulevia uusia vuodenakoja, tasapainomuutoksia ja paljon muuta, PvE/story-kampanjatilan uskotaan julkaistavan vuoden 2023 toisella puoliskolla, todennäköisesti myöhemmin marraskuuta seuraavana vuonna. Overwatch 2:n paljastusstreamista tiedossamme olevien tietojen mukaan pelaajat voivat odottaa OW2:n PvE-osa on Seasons-muodossa sen sijaan, että vapauttaisit ne kaikki kerralla. Sitten kartat ovat saatavilla osana kausiluonteista PvE-sisältöä. Wrath of the Bride oli yksinoikeudella Overwatch 2:ssa, ja se oli loistava tapa yhdistää yhteistyötä, haasteita ja Halloween-teemaa. Ja kuten aikaisemmissa Overwatch Archives -tapahtumissa, voimme pelata yhteistyötehtäviä muunnetuissa versioissa Rion, Busanin, Route 66:n jne. kartasta. mielenkiintoista nyt, kun hän haluaa saada viholliset kärsimään kuten hän teki. Jos se on pääpomo, jonka tapaamme, toivon, että hän ei... laita meitä maahan. Anteeksi. Kampanjatila on loistava faneille, jotka ovat jo panostaneet kunkin hahmon tarinaan. Lisäksi tämä voi jopa tuoda paikalle uuden yleisöryhmän, joka ei pidä PvP-pelaamisesta, mutta on kiinnostunut näistä hahmoista. On mielenkiintoista nähdä, kuinka tämä vie tarinaa eteenpäin ja saa meidät rakastumaan enemmän suosikkisankareihimme.

Onko Overwatch 2 PvE ilmainen?

Vaikka peruspeliä voi nyt pelata ilmaiseksi ja saamme ilmaisia ​​PvE-tapahtumia Halloweenina, on mahdollista, että PvE-tila on maksullinen. Hinta ei ole vielä selvä: odotamme virallista vahvistusta Blizzardilta. Kuten neljän pelaajan PvE-pelitilat, jotka saimme Overwatch Uprisingin, Overwatch Retributionin ja Overwatch Storm Risingin kautta ja jotka olivat ilmaisia, voimme odottaa, että uudet PvE-pelitilat ovat ilmaisia ​​Overwatch 2:ssa. Monet pelaajat väittävät, että kuten edellinen Overwatch oli maksullinen peli, ja Overwatch 2 on valinnut free-to-play -mallin, joten PvE-tilojen ilmaiseminen ei ehkä toistu enää koskaan. Mutta Overwatch 2:n julkaisun jälkeen olemme jo saaneet PvE-tilan Halloween Terror -kausitapahtumana.

Onko PvE peruttu?

Onneksi PvE-tilaa ei peruuteta tai poisteta. Se on myöhäistä, koska Blizzard työskentelee edelleen vuoden 2023 tiekartan parissa.

Tuleeko taitopuita?

Kuten Blizzcon 2019:n demovideosta näkyy, pelaajat voivat odottaa kykyjä ja taitopuita, jotka antavat hahmoille erilaisia ​​ainutlaatuisia kykyjä. Täällä on paljastettu lisää - katso se, jos missasit sen! Rio de Janeiro Mission Co-op PVE | Blizzcon 2019 -demo Tarinatilasta ei ole vielä paljon yksityiskohtia. Ja koska tästä paljastuksesta on kulunut kauan, saattaa tapahtua merkittäviä muutoksia, kun se julkaistaan ​​virallisesti vuonna 2023. Pidämme sinut ajan tasalla Relow Gameista. Siinä se Overwatch 2:n julkaisupäivä ja tarinan spekulaatiot. Jos haluat lisätietoja pelistä, käy osoitteessa OW2 Wiki -sivu oppia vihjeitä ja temppuja sankarien pelaamiseen, vastustamiseen jne.

Table
  1. Overwatch 2 PvE:n julkaisupäivän spekulaatiot
    1. Milloin PvE tulee ulos?
  2. Onko Overwatch 2 PvE ilmainen?
    1. Onko PvE peruttu?
    2. Tuleeko taitopuita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up