Palohenkilöstökoodi ja sen päivittäminen COD Black OPS 3 Zombiesissa

COD Black OPS 3 Zombies Chronicles sisältää kahdeksan remasteroitua klassista Zombies-karttaa eri paikoissa ja aikajanalla. Mutta zombilaumojen puhdistamisen lisäksi sinun on myös kerättävä neljä erilaista elementaalista sauvaa. Näistä neljästä esikunnasta palohenkilökunnan saaminen voi olla vaikeinta ja haastavinta. Kun olet hankkinut sen, voit päivittää tämän henkilöstön Kagutsuchi's Bloodiksi. Mutta kuten muutkin elementaalisauvat, sinun on ratkaistava erilaisia ​​pulmia tai arvoituksia saadaksesi tämän sauvan. Älä huoli, tutustu Fire Personnel Code -oppaaseen ja sen päivittämiseen Black Ops 3 Zombies Chroniclesissa.

Table
 1. Palohenkilöstökoodi COD Black Ops 3 Zombiesissa
 2. Kuinka päivittää Kagutuchin Blood Fire Staff
  1. Ensimmäinen arvoitus
  2. Toinen arvoitus

Palohenkilöstökoodi COD Black Ops 3 Zombiesissa

Sinun täytyy kerätä kolme osaa -lta henkilökohtainen ja alkuainekide saadaksesi tulisauvan tai tulisauvan. Mutta päästäksesi käsiksi Hullu paikka ja alemmat tasot louhintapaikalta, sinun on kerättävä Gramofoni ja liittyviä tietueita. Lisäksi sinun on myös kerättävä tiedosto Alkuperäinen helmi Ja fragmentteja luoda tulisauva COD Black Ops 3 Zombies -pelissä. Joten täältä löydät kolme Fire Staff -osaa ja muita sekalaisia ​​esineitä:

 • Sinun täytyy vahvistaa itseäsi generaattori 6 avataksesi sen vieressä olevan palkintolaatikon. Voit saada yhden kolmesta osasta laatikon sisään.
 • Kun tie kirkkoon on raivattu, tuhoa se lentokone kirkkaalla taivaalla oranssi väri seuraavalla kierroksella. Löydät osan kaivupaikan läheltä väliseltä kävelytieltä kaksi jättimäistä jalanjälkeä. Tämä osa henkilökunnasta jätetään sielulaatikon viereen.
 • Lopuksi voita Panssarisotilas sisään kierros 8 kerätä kaatunut osa henkilökunnasta.

Siirry nyt gramofonin lattialle Kaivauspaikka. Voit löytää punainen rekisteri lähellä kirkkoa. Tämä ennätys voi syntyä säiliön ja tikkaiden väliin joissakin laatikoissa. Se voi myös kutea läheisissä paikoissa, kuten laatikoissa lähellä Generator 6:ta tai telakan edessä. Ja löydät tietueen alemmille tasoille pääsystä kaivauspaikan ulkopuolelta. Voit saada Elementaaliset helmet Hullun paikan sisällä. Kun astut sisään Crazy Placeen, siellä on jalusta, joka avautuu tai avautuu punaisena hehkuna ja sisältä kohoaa alkuainehelmi. Kun olet kerännyt Staff-osat ja muut esineet, voit valmistaa Fire Stickin kaivauspaikan alimmalla tasolla. Voit rakentaa sen päälle Punainen jalusta.

Kuinka päivittää Kagutuchin Blood Fire Staff

Voit päivittää palokunnan suorittamalla kaksi palapeliä Hullussa paikassa ja tappamalla joitakin zombeja ryöstääkseen henkilökuntaa.

Ensimmäinen arvoitus

 • Ensimmäistä arvoitusta varten sinun on suoritettava minipeli. Sinun täytyy täyttää neljä tulipataa huoneessa.
 • Tätä varten sinun on voitettava noin 30 zombia.
 • Kun olet selvittänyt 30 zombie vihollista, voit siirtyä seuraavaan arvoitukseen.

Toinen arvoitus

Voit suorittaa toisen arvoituksen tai ajatusleikin sisällä kirkon kellari alkuperäisessä valtakunnassa. Tämä arvoitus on täysin RNG ja käyttää monimutkaista numerointijärjestelmää. Koska se luodaan satunnaisesti, jokaisella pelaajalla on erilainen ratkaisu.

 • Kellarista löydät seitsemän taskulamppua, joiden alla on numero. Ja seinille on kaiverrettu erilaisia ​​symboleja.
 • Näiden kahden tiedon perusteella sinun on murrettava tämä palapeli. Käytä kolmiosainen lukujärjestelmä joka pyörii oikeiden taskulamppujen ampumisessa symboleista ja numeroista.
 • Koska seinillä on erilaisia ​​hehkuvia symboleja, sinun on selvitettävä, mihin soihtuihin ampua.

Joten tässä on taskulamput jokaiseen Staff of Firen avulla ampumiseen:
Kuvan lähde - Call of Duty Fandom

 • Kun olet ampunut oikeat taskulamput, mene Samanthan luo ja ole vuorovaikutuksessa hänen kanssaan.
 • Siirry seuraavaksi kaivauspaikalle ja aseta kelluvat renkaat riviin. Sinun on sytytettävä nämä neljä punaista rengasta kääntämällä vipuja.
 • Löydät nämä vivut ympäriltäsi alemmat tasotkaksi pitkin normaali kävelytieja kaksi ylös puiset rakennustelineet.
 • Kun kaikki renkaat on kohdistettu ja punaiset, pallo nousee niiden sisällä. Sinun täytyy ampua tämä punainen pallo paloesikunnalta.
 • Aseta lopuksi sauva punaisen jalustan sisään Hullupaikassa. Tapa sitten noin 30 zombia ryöstääksesi esikunnan sielusta.
 • Keskustele Samanthan kanssa, joka julistaa, että tulen voima on käytettävissä.
 • Palaa punaiselle jalustalle ja kerää joko Empowered Fire Staff tai Blood of Kagutuchi.

Siinä kaikki Fire Personnel Codesta ja sen päivittämisestä COD Black OPS 3 Zombies Chroniclesissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaaseemme osoitteessa Ice Staff -päivityskoodi Ja Lisäksi COD:iin liittyvät oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up