Parhaat Colossal Dex -aseet Elden Ringissä

Elden Ring sisältää lukemattomia erilaisia ​​asetyyppejä ja -luokkia. Äskettäisen Colosseum-päivityksen myötä useat pelaajat valitsevat valtavat aseet tuhotakseen vihollisensa. Koska näiden raskaiden aseiden keinuminen voi olla hieman hidasta, sinun kannattaa etsiä korkeampia kätevyystilastoja. Voit käyttää skaalausaseita korkeammilla Dex-ominaisuuksilla lisäämään ketteryyttä ja liikkuvuutta taistelun aikana. Mutta kumpi valita? Tutustu oppaaseemme Elden Ringin parhaista Colossal Dex -aseista selvittääksesi.

Table
 1. Parhaat Colossal Dex -aseet Elden Ringissä
  1. Prelaatin helvetin esikunta
  2. Duelist Greataxe - Paras Colossal Dex -ase
  3. Suuri mätä kirves
  4. Golem alabardi

Parhaat Colossal Dex -aseet Elden Ringissä

Tässä ovat parhaat Colossal-aseet, jotka skaalautuvat korkeammalla ketteryysominaisuuksilla tai tilastoilla:

 • Prelaatin helvetin esikunta
 • Greataxe kaksintaistelija
 • Suuri mätä kirves
 • Golem alabardi

Joten katsotaanpa näitä Colossal Dex -aseita yksityiskohtaisemmin:

Prelaatin helvetin esikunta

Tässä on valtava vasara-ase, joka käsittelee pääasiassa voimaa ja näppäryyttä. Se on todella loistava ase vahvoihin lähitaisteluhyökkäyksiin, jota voidaan parantaa loitsuilla. Voit lisätä mitä tahansa yhteensopivia Ashes of Waria, tarvikkeita ja taikuutta parantaaksesi entisestään prelaatin helvetin pastoraalista asetta. Kun sen Dexterity skaalautuu arvoon E, voit muuttaa sen affiniteettia Black Whetbladella. Kun päivität hänet Keen +25:een, voit saada massiivisen 354 fyysisen vahingon. Tämä lisäisi hänen Dexin skaalaamista tasolle B.
Oletusaseetaito: prelaatin vastuu

Duelist Greataxe - Paras Colossal Dex -ase

Tässä on jättimäinen ase, jota käyttivät kaksintaistelijat, jotka karkotettiin Colosseumista aiemmin. Duelist Greataxe on ihanteellinen voimakkaisiin ja rajuihin lähitaisteluhyökkäuksiin. Jos haluat lisätä hänen näppäryyttään, sinulla on kaksi päävaihtoehtoa. Voit keskittyä tämän jättimäisen aseen vaurioiden lisäämiseen korkeilla Dex-ominaisuuksilla. Tai voit saada tilapinot, kuten kylmä, myrkky ja veri, ja lisätä hänen dex-skaalaustaan. Edellisestä puheen ollen, saat B-skaalauksen päivittämällä sen Keen +25:een. Vaihtoehtoisesti voit valita statuspinot parantaaksesi hänen kätevyytensä skaalaamista B:hen suhteellisen pienemmällä vahingolla. Joten tässä on kunkin päivityksen vahinkotilastot:

 • Terävä +25: 360 Fyysinen vahinko
 • Kylmä +25: 295 fyysinen vaurio (153 kylmä)
 • Myrkky +25: 352 fyysinen vahinko (138 myrkkyä)
 • Veri +25: 352 Fyysinen vaurio (120 verenvuoto)

Oletusaseetaito: Kestää

Suuri mätä kirves

Kaksintaistelija Greataxen tapaan tätä valtavaa asetta käyttivät myös kaksintaistelijat maanpaossa. Rotten Greataxe aiheuttaa jopa 56 pinoa Scarlet Rotia. Tämän aseen kätevyys kasvaa tasolla D. Mutta päivittämällä sitä muilla affiniteetilla voit parantaa sen skaalaus- ja vahinkotulosta. Voit käyttää Black Whetbladea muiden loitsujen kanssa muuttaaksesi sen affiniteettia. Joten tässä on kaikki vahinkotilastot jokaiselle päivitykselle:

 • Terävä +25: 345 fyysistä vahinkoa
 • Laatu +25: 321 fyysistä vahinkoa
 • Kylmä +25: 337 Fyysiset vauriot (153 kylmä, 65 tulipunainen mätä)
 • Myrkky +25: 337 Fyysinen vaurio (138 myrkkyä, 65 tulipunainen mätä)
 • Veri +25: 337 fyysistä vahinkoa (120 verenmenetystä)

Kun päivität Rotten Greataxen jollakin näistä yhteyksistä, sen Dexterity päivittyy tasolle B.
Oletusaseetaito: Kestää

Golem alabardi

Golemin alabardi voi tehdä huomattavan määrän fyysistä vahinkoa vihollisesi vastaan. Sen voimakas hyökkäys hyödyntää laajaa liikettä Isot keihäät. Vaikka sen vahvuus ja ketteryys on vähennetty arvoon D, voit parantaa sitä käyttämällä Black Whetbladea. Ashes of Warin lisäksi voit valita muita vaihtoehtoja muuttaaksesi sen affiniteettia. On suositeltavaa päivittää se Laatu +25 skaalata molemmat hänen tilastonsa tasolle B. Tässä ovat vahinkotilastot, jotka voit saada jokaisesta päivityksestä:

 • Terävä +25: 359 fyysistä vahinkoa
 • Laatu +25: 313 fyysistä vahinkoa

Voit myös valita kylmän, myrkyn ja verenhukan kertymisen. Mutta niiden päivittäminen ei lisää kätevyyden skaalausta. Joten jos etsit tehokasta Colossal Dex -aserakennetta, suosittelemme päivittämään sen Keen +25:een.
Oletusaseetaito: Charge Forth Huomaa, että voit käyttää Kivien takominen päivittääksesi kaikki yllä olevat aseet. Yllä olevien aseiden lisäksi useita muita jättimäisiä aseita voidaan skaalata Dexterityllä. Voit tutustua meidän luettelo kaikista jättimäisistä aseista tietää heidän vahinkotilastonsa ja painonsa. Voit valita muita kolossaalisia aseita mieltymystesi mukaan. Koska kaikki riippuu pelityylistäsi, luokkatyypistäsi ja kokemuksestasi. Joten jätämme loput päätöksestäsi.
Tästä on kyse Elden Ringin parhaissa Colossal Dex -aseissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kaikki arvot ja palkinnot Colosseumille, kuinka saada Bleed valtaviin aseisiin ja miekkoihin, parasta sodan tuhkaa kolossaalisille aseilleja Lisää Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up