Parhaat miekat ja valtavat aseet parantamaan asemaa Elden Ringissä

Kolossaalit miekat ovat parhaita aseita vallan ottamiseen Elden Ringissä. Ne ovat todella raskaita ja aiheuttavat siksi paljon vahinkoa vihollisellesi. Kuvittele nyt hyökkääväsi heitä vastaan ​​kahdella näistä aseista. Heidän HP:lle ja Poiselle aiheutuvien vahinkojen määrä kaksinkertaistuu helposti. Joten tässä oppaassa katso parhaat miekat ja valtavat aseet Powerstancingille Elden Ringissä.

Table
 1. Parhaat miekat ja valtavat aseet parantamaan asemaa Elden Ringissä
  1. Suuri miekka + Raunioiden suuri miekka – Kolossaalit miekat
  2. Prelate's Inferno Crozier + Giant-Crusher – valtavat aseet

Parhaat miekat ja valtavat aseet parantamaan asemaa Elden Ringissä

Parhaat Colossal-miekat Powerstancingiin ovat:

 • Suuri miekka + Raunioiden suuri miekka

Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös: Greatsword + Zweihander Parhaat Colossal Powerstancing -aseet ovat:

 • Prelate's Inferno Crozier + Giant-Crusher

Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös: Dragon Greatclaw + Dragon Greatclaw
Muista, että voit parantaa asemaa vain saman luokan aseilla. Joten et voi asettaa suurta miekkaa prelaatin helvetin crozierin kanssa valta-asemaan. Tämä johtuu siitä, että yksi niistä on valtava miekka, kun taas toinen on valtava ase. Ja tietysti sinun on varustettava nämä aseet molemmin käsin, joten kilven käyttö ei ole vaihtoehto. Nyt kun tunnemme voimavarmuuden perusteet, tässä on syytä käyttää yllä suositeltuja aseita:

Suuri miekka + Raunioiden suuri miekka – Kolossaalit miekat

Näihin asekomboihin on monia syitä. Aloitetaan hankkimalla ne. Voit saada molemmat nämä aseet Caelidissa, joka on melko varhainen tai pelin puolivälissä. Seuraava on vahinkotulos, et vain tee paljon fyysistä vahinkoa näillä aseilla. Mutta Ruins Greatswordin avulla voit myös tehdä maagisia vahinkoja. Asia on, että molemmat aseet painavat 23 puntaa. Joten sinulla on oltava kunnollinen lataus, jotta voit suorittaa keskikokoisia laukauksia niitä käyttäessäsi. Mutta tarvitset myös hyviä tilastoja käyttääksesi niitä tehokkaasti. Tässä ovat tilastovaatimukset molemmille:

 • Suuri miekka
  • Vahvuus: 31
  • Taito: 12
 • Suuri raunioiden miekka
  • Vahvuus: 50
  • Taito: 16

Hyvä asia on, että niissä on paljon ulostulovaurioita, Greatswordilla on 164 fyysistä vauriota, kun taas Ruins Greatswordilla on 124 fyysistä vahinkoa. Älä huolehdi Ruins Greatswordin avulla saat myös 37 perustaa taikavauriota. Tämä tekee tästä voimavarayhdistelmästä erittäin tehokkaan monia vihollisia vastaan. Jos kuormituksesi ei kuitenkaan ole tarpeeksi korkea tai jos olet edelleen tasoittamassa voimaasi, käytä seuraavia Colossal Swords for Powerstancing -miekkoja.
Suuri miekka Zweihanderin kanssa. Zweihander on hyvä vaihtoehto, koska se ei ole vain erittäin kevyt painollaan vain 15,5, vaan sen fyysinen perusvaurio on myös 141. Tarvitset myös melko alhaiset tilastot sen käyttämiseen. Hän tarvitsee:

 • Vahvuus: 19
 • Taito: 11

Prelate's Inferno Crozier + Giant-Crusher – valtavat aseet

Tämä on erittäin rikki yhdistelmä valtavia aseita päivitettäessä. Prelate's Inferno Crozierin fyysinen perusvaurio on 156 ja Giant-Crusherin fyysinen perusvaurio 155. Siksi, kun harjoittelet heidän kanssaan, sinun pitäisi pystyä tekemään paljon tasapainovaurioita vihollisellesi ja leikkaamalla pois paloja heidän terveydestään. Sillä on kuitenkin hintansa, ja se on heidän painonsa. Prelate's Inferno Crozierin paino on 23,5, kun taas Giant-Crusherin paino on 26,5. Ja mikä tekee tästä kokoonpanosta vielä vaikeamman käyttää, ovat sen tilastovaatimukset.

 • Prelate's Inferno Crozier vaatii:
  • Vahvuus: 45
  • Taito: 8
 • Jättimurskaimen vaatimukset:

Joten kun tehostat näitä aseita, käytät todennäköisesti varastosi kevyintä panssaria. Koska molemmat aseet antavat sinun vaihtaa ne Ash of War, suosittelen, että käytät Lion's Clawia heidän kanssaan.
Mutta jos etsit kevyempää rakennetta, tässä on aseita, joita sinun tulisi käyttää.
Great Dragon Claw ja Great Dragon Claw. Tarvitset kaksi pelin läpikäyntiä saadaksesi sen, tai tarvitset ystävän, joka antaa sinulle lohikäärmeen suurkynnensä. Mutta kun sinulla on ne, siitä todellinen vahinko alkaa. Lohikäärme Greatclaw painaa vain 16 ja sillä on melko alhaiset vaatimukset, jotta sitä voisi käyttää, tilastosi pitäisi olla:

 • Vahvuus: 30
 • Taito: 14

Mutta sen fyysinen perusvaurio on 120 ja salamavaurio 78. Voit siis lisätä näiden aseiden aiheuttamaa vahinkoa. Tämä kattaa tämän oppaan parhaista miekoista ja aseista Colossal Power -asemaan Elden Ringissä. Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä ja olet kiinnostunut samankaltaisista aiheista, muista tutustua muihin Elden sormus oppaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up