Parhaat Roblox-käsikirjoituksen toteuttajat (2023)

Roblox on pelialusta, joka tarjoaa pelaajille lukuisia kokemuksia tai pelejä. Sandbox-alustana pelaajat voivat paitsi pelata myös luoda omia pelejään. Voit kuitenkin käyttää hyväksikäyttöä, kuten erilaisia ​​komentosarjan suorittajia, huijaamiseen. Kun käytät niitä, voit tehdä erilaisia ​​muutoksia tiettyyn peliin. Tämä sisältää käytännöt, kuten mira-bot, automaattinen napsautus, ääretön terveys tai ammukset. Jokainen Roblox-peli tai -kokemus voidaan hyödyntää näiden esiintyjien avulla. Mutta vaikka saatavilla on laaja valikoima Script Executoreita, vain muutamaan voidaan luottaa. Joten tässä ovat parhaat Roblox-skriptien suorittajat, joita voit käyttää.

Parhaat Roblox-skriptien toteuttajat

Seuraavat ovat parhaat skriptien suorittajat, joita voit käyttää hyväksikäyttöön:

X synapsi

X synapsi on Robloxin tai minkä tahansa pelin paras käsikirjoituksen toteuttaja. Se perustuu hyvin todistettuun raskas toteutus joka voi suorittaa melkein mitä tahansa, mitä siihen heittää. Eikä se lupaa vikoja, häiriöitä tai kaatumisia heidän kanssaan vakaa ohjelmisto. Tämän skriptin suorittajan hinta vaihtelee 20 dollaria ja voit käyttää korttia tai kryptovaluuttaa tehdäksesi ostoksen. Synapse X lupaa turvallisen latauksen ja tuen Windows 10 (64-bittinen) tai uudemmat alustat. Voit mennä hänen luokseen dokumentaatiosivu tämän skriptin suorittajan täydelliseen analyysiin.

Krnl

Jos etsit a vapaa Ja luotettava Käsikirjoituksen suorittaja, Krnl se on sinun valintasi. Sen on kehittänyt ja luonut Jääkarhu joka tunnetaan laajalti V3miljoona-yhteisössä. Koska se on saatavilla ilmaiseksi, se tarjoaa myös vähemmän kaatumis- tai jäätymisongelmia. Tämä komentosarjan suorittaja julkaisee myös päivityksiä ja korjauksia joka viikko mahdollisia korjauksia varten. Roblox-pelaajille, jotka etsivät ilmaista komentosarjan suorittajaa premium-ominaisuuksilla, tämä on paras valinta.

JJSploit

Tässä on tehokas Script Executor, jossa on useita ominaisuuksia, kuten Jumala-tila, ääretön hyppy, klikkaa teleporttiaJa Lisäksi. JJSploit on ilmainen toteuttaja, joka sopii parhaiten sekä käsikirjoituksen aloittelijoille että asiantuntijoille. Parasta on, että siinä on toimeenpanija Lua. Asiattomille Lua on ensisijainen käsikirjoitus of Roblox. Lisäksi se julkaisee usein päivityksiä pysyäkseen Roblox-skriptin mukana. Se on tehokas komentosarjan suorittaja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Mutta varmista, että pysyt ajan tasalla sen uusimmista julkaisuista.

Sentinel

Sentinel se on a palkinto- komentosarjan suorittaja, joka vaatii ei konfiguraatiota tai asennus, kun se on määritetty. Sillä on omistautunut tiimi, joka toimittaa 24×7 tuki suhteellisesti halvempi hinta. Voit tilata useita paketteja Sentinel-skriptille. Voit luottaa tähän komentosarjan suorittajaan helpon muokkauksen, huomaamattoman, turvallisen ja sujuvan käytön ansiosta.

Sir Hurt

Kaikista yllä olevista komentosarjan suorittajista Sir Hurt tarjoaa eniten ominaisuuksia. Kuten JJsploit, se tarjoaa täyden Lua yhteensopivuus. Vaikka aluksi pidän Edistynyt Roblox-hyödyntäminen, Sirhurt on tällä hetkellä muutettu täysin käsikirjoitetuksi esiintyjäksi myös muille peleille. Täältä voit myös ostaa Robuxia paljon halvemmalla. Samoin voit myös myydä niitä riippuen niiden hinnoista.

Vastuuvapauslauseke: Huomaa, että skriptien lisääminen mihin tahansa Roblox-peliin tai -kokemukseen on kielletty rikos. Jos jäät kiinni hyväksikäytöstä, voit saada sen pysyvästi kielletty tai väliaikaisesti Robloxilta. Lisätietoja saat heidän puoleltaan Käyttöehdot sivu. Siksi suosittelemme, että jatkat omalla vastuullasi. Emme tue minkään tyyppisen hyväksikäytön tai Script Executorin käyttöä. Siinä kaikki parhaista Roblox-skriptien toteuttajista. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka tarkistaa peliaikasi, kuinka seinähyppääJa Lisäksi Robloxiin liittyvät oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa. Voit myös vilkaista massiiviamme luetteloita of Roblox pelin koodit Ja Roblox-tarjouskoodit saada ilmaisia ​​tarjouksia muihin peleihin.

Table
 1. Parhaat Roblox-skriptien toteuttajat
  1. X synapsi
  2. Krnl
  3. JJSploit
  4. Sentinel
  5. Sir Hurt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up