Parhaat Skyrim-konsolin komennot ja temput

Etsitkö komentoja ja huijauksia Skyrim-konsoliin? Sitten odotuksesi päättyy tähän. Valtava ja voimakkaasti muokattu peli, kuten Skyrim, tarjoaa valtavan valikoiman huijauksia, joista valita. Näitä huijauksia voi käyttää vain PC:n kautta. Olemme käsitelleet ne kaikki tässä oppaassa aina rahahuijauksista ja NPC:istä tutkimukseen ja pelaajakäskyihin.

Table
 1. Parhaat Skyrim PC-konsolin komennot ja temput
  1. Skyrim-rahahuijaukset ja NPC-komennot
  2. Skyrim Quest -komennot
  3. Skyrim-soitin huijaa
  4. Konsolikomentojen käyttäminen Skyrimissä

Parhaat Skyrim PC-konsolin komennot ja temput

Tämä opas on jaettu useisiin osiin, jotka sisältävät erilaisia ​​komentoja ja huijauksia. Mutta ensin tarkastellaan suosituimpia Skyrim-konsolin komentoja ja huijauksia:
Temppuja
Kuvaus
TGM God Mode (lisää ääretöntä terveyttä, kestävyyttä ja taikuutta) TIM Immortal Mode TCAI Kytke taistelutekoäly päälle ja pois TAI Kytke ei-taistelu AI TCL No-Clip -tila (lentää ja liikkua ympäristössä) Kill Instant tappaa kohteen

Skyrim-rahahuijaukset ja NPC-komennot

Temppuja
Kuvaus
player.AddItem [item ID] [#] Lisää tuotteen varastoon. ylösnousemus Herättää kuolleen NPC:n henkiin. "1":n lisääminen säilyttää nykyiset kohteet ennallaan. removeallitems Poistaa kaikki kohteet mistä tahansa kohdistetusta NPC:stä. tdetect Kytkee tekoälytunnistuksen pois päältä, mutta ei toimi taskuvarkauksissa. tc:n avulla voit hallita kohdennettua NPC:tä. sukupuolenvaihto Muuttaa kohteena olevan NPC:n tai sinun sukupuolesi. tappaa kaikki Kaikki ei-välttämättömät NPC:t tapetaan alueella. player.setscale [#]
Lisää 0,1-10 vastineeksi '#' muuttaaksesi hahmosi tai NPC:si korkeutta. aseta aika-asteikko [#]
Muuta ajan kulumisen nopeutta pelissä. 1 on reaaliaikainen, kun taas 20 on oletusarvo. sw Aseta haluamasi sää pelissä.

Skyrim Quest -komennot

Temppuja
Kuvaus
caqs Suorita kaikki päätehtävän vaiheet (peli saattaa kaatua, ei suositella) saq Aloita kaikki tehtävät (voi kaatua PC) sqt Näytä kaikki nykyisen tehtävän saavutukset sqo Näytä kaikki saavutukset nykyisessä tehtävässä movetoqt QuestID Vie sinut tehtävän tavoitteeseen showquesttargets Näyttää nykyisen tehtävän seikkailutunnukset player.sqs QuestID Näyttää tehtävän suoritetun tehtävän vaiheet Suorita yksi tehtävä

Skyrim-soitin huijaa

Temppuja
Kuvaus
lisähuuto Lisää huudon. Valitse listalta Tässä.
SetPlayerRace Hahmosi rotu muuttuu. showracemenu Siirry hahmonluontivalikkoon muuttaaksesi hahmosi ulkonäköä. fov <#> Aseta näkökenttäsi. Oletusarvo on 75 ja maksimi on 180. animcam Muuttaa kamerakulmaa. player.addspell Se lisää taitoosi loitsua. Player.removespell Poista loitsu. player.advlevel Hahmosi nousee tasolle.

Konsolikomentojen käyttäminen Skyrimissä

Konsolikomentojen käytön oppiminen Skyrimissä on melko yksinkertaista. Mutta jos et ole koskaan tehnyt sitä ennen, noudata alla olevia ohjeita.

 • Ensin sinun täytyy lyödä aaltoviivaa (~) avain kehittäjäkonsolin avaamiseen
 • Nyt, Kopioi ja liitä mitään temppuja yllä olevasta luettelostamme.
 • paina "~" avain takaisin toteuttaa käsky.
 • Nyt voit nähdä huijautesi voimaan tulleen pelissä. Tämän myötä olemme saavuttaneet Skyrim-konsolin komento- ja huijausoppaamme loppuun. Jos haluat lisää tämän kaltaisia ​​vinkkejä ja temppuja, katso miten asenna skyrim modit meidän Skyrim osio.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up