Parhaat tavat saada ruutia Minecraftissa

Koska Minecraftin laajassa avoimessa maailmassa on lukemattomia esineitä, niiden löytäminen voi olla hieman hämmentävää. Jos haluat valmistaa räjähtäviä esineitä, sinun on hankittava käsiisi ruuti. Koska se on yleinen esine, ruutia voi saada useilla tavoilla. Mutta mikä menetelmä verkottaa sinua enemmän kuin nämä elementit? Tutustu oppaaseemme löytääksesi parhaat tavat saada ruutia Minecraftissa.

Table
 1. Parhaat tavat saada ruutia Minecraftissa
  1. Päihitä Creepers, Ghasts ja Witches
  2. Vaeltavia kauppiaita
  3. Arkut
  4. Mikä on paras tapa tai tapa saada ruutia minecraftissa

Parhaat tavat saada ruutia Minecraftissa

Tässä on parhaat tavat tai tavat saada ruutia:

Päihitä Creepers, Ghasts ja Witches

Useat väkijoukot pudottavat saalista, kun olet voittanut heidät. Voit saada Gunpowderin saalispalkkiona Creepereiden, haamujen ja noidien kukistamisesta. Mutta nämä kolme väkijoukkoa tarjoavat erilaisia ​​arvoja ruutia, kun voitat heidät. Lisäksi ryöstöloitsu voi lisätä ruudin enimmäismäärää, kun se on varustettu.
Kuvan lähde - RajCraft YouTubessa. Joten tässä on määrä Gunpowderia, jonka voit saada kukistamalla nämä väkijoukot Minecraftissa:

 • Kiipeilyä viiniköynnöksiä: Näiden väkijoukon voittaminen voi palkita 0 to 2 kappaletta ruutisaalispalkkiosta. Voit saada enimmäismäärän 5 ruutia käyttämällä ryöstöloitsua.
 • Ghast: Pudota saalispalkkio 0 to 2 kappaletta ruudista. Voit saada jopa 5 ruutia käyttämällä ryöstöloitsua.
 • Noidat: Pudota saalispalkkio 0 to 6 kpl ruudista. Voit saada enimmäismäärän 15 ruutia käyttämällä ryöstöloitsua.

Vaeltavia kauppiaita

On pieni mahdollisuus saada ruutia vaeltavilta kauppiailta. Näillä kauppiailla on a 1/6 mahdollisuus myy tämä esine vastineeksi Emerald-tuotteesta.

Arkut

Voit saada erilaisia ​​palkintoja ryöstämällä arkkuja avoimessa maailmassa. Koska kyseessä on yleinen esine, voit saada ruutia eri arkuista Minecraftissa. Mutta määrät ja mahdollisuudet voivat vaihdella rakenteista riippuen. Joten tässä on kaikki rakenteet ja niiden putoamismahdollisuudet:

 • Maanalainen: Sinulla on 57,8 % mahdollisuus nousta ylös 1 to 8 kpl ruutia näistä laatikoista.
 • Haaksirikko: Näissä tiloissa on a 20,8% mahdollisuus saada 1 to 5 kpl ruudista.
 • Metsän palatsi: Siellä 20,8% mahdollisuus saada 1 to 8 kpl ruutia tämän laitoksen syöttölaatikoista.
 • Aavikon pyramidi: Nämä verkkopalvelut a 59% mahdollisuus saada 1 to 8 kappaletta ruudista.

Mikä on paras tapa tai tapa saada ruutia minecraftissa

Nyt kun olemme keskustelleet kaikista tavoista saada ruutia, kysymys on melko yksinkertainen. Kaikki yllä mainitut menetelmät, paitsi ostaminen Wandering Traderilta, ovat viljeltäviä. Mutta suosittelemme valitsemaan ne, joilla on suuremmat mahdollisuudet saada tämä tuote. Minun mukaan voittaa noidat olisi paras tapa saada Ruuti Minecraftissa. Varustamalla ryöstelyloitsu miekkaasi, voit myös saada lisää ruutia.
Lopulta kaikki riippuu valitsemastasi pelityylistä ja -kokemuksesta. Joten jätämme loput päätöksestäsi.
Tämä koskee parhaita tapoja saada ruutia Minecraftissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa mikä on Depth Strider, kuinka korjata työkaluja, kuinka tehdä lasilevyJa Lisäksi Minecraft Oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up