Kuinka tehdä kuppeja kääpiölinnoituksessa

Dwarf Fortress on erittäin monimutkainen peli, joka sukeltaa syvälle pienimpiin yksityiskohtiin. Epäilemättä se on pitänyt kaikki pelaajat kiireisinä lähes kahden vuosikymmenen ajan. Pelin ydin perustuu vahvasti siihen, että kääpiöt pidetään tyytyväisinä. Yksi tapa tehdä tämä on luoda pikareita, astia, josta kääpiöt juovat suosikkijuomaansa. Kupit ovat eri materiaaleista valmistettuja pikareita. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka tehdä mukeja kääpiölinnoituksella.

Table
  1. Kuinka tehdä mukeja Dwarf Fortressissa [Recipe]
    1. Lasi viiniä
    2. Kuppi hunajaa
    3. Dynastian kuppi

Kuinka tehdä mukeja Dwarf Fortressissa [Recipe]

Pelissä on neljä erilaista kuppia: Wine Glass, Honey Cup ja Dynasty Cup. Viimeinen: Pikari voidaan ostaa matkakauppiaalta. Alla on kolmen kupin resepti kääpiölinnoituksessa:

Lasi viiniä

Tarvitset lasin, joka voidaan tehdä hiekasta. Sinun on valmistettava se uunissa viinilasillisen valmistamiseksi.

Kuppi hunajaa

Hunajakupin luomiseen tarvitset Honey Blockin ja Hunaja-annostelijan.

Dynastian kuppi

Tarvitset Dynasty Woodin, joka voidaan valmistaa työpöydällä Dynasty Cupin valmistamiseksi.

Mitä varten kupit ovat?

Jos olet onnistunut askartelemaan kuppeja Kääpiölinnoituksella, sinun tulee myös tietää, mitä varten ne on tarkoitettu. Pelissä sitä käytetään koristeena huonekaluna. Sitä ei kuitenkaan saa käyttää alkoholitarkoituksiin. Kupin voi sijoittaa pöydälle, työpöydälle tai mihin tahansa muuhun huonekaluon Dwarven Keepissä. Lopulta ne toimivat sijoitettuina pullonvalmistusasemina. Se yksinkertaisesti tarkoittaa, että voit valmistaa juomia näillä asemilla. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kääpiölinnoituksen mukien valmistamisesta. Jos haluat lisää Dwarf Fortress -oppaita, katso ne kuinka ruokkia eläimiä Ja kuinka saada lisää siemeniä täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up