Rainbow Six Siegen parhaat hyökkäysoperaattorit

Vuoden 2015 julkaisunsa jälkeen kilpaileva verkkoampuja Rainbow Six Siege on kasvanut sekä suosioltaan että laajuudeltaan. Valittavana on yli 60 operaattoria, joten peli tarjoaa pelaajilleen mielettömän toistoarvon ja jättää tilaa useampien strategioiden toteuttamiseen. Tässä on luettelo mielestämme Rainbow Six Siegen parhaista hyökkääjistä.

Table
 1. Rainbow Six Siegen parhaat hyökkäysoperaattorit
  1. Iana
  2. Ässä
  3. Dokkaebi
  4. Nokk
  5. Thatcher (Rainbow Six Siegen paras hyökkääjä)

Rainbow Six Siegen parhaat hyökkäysoperaattorit

Iana

Hänen vempaimensa Gemini Replikaattori sen avulla hän voi luoda itsestään holografisen kopion, jota hän voi sitten hallita. Hologrammi näyttää ja kuulostaa täsmälleen Ianalta ja tekee siitä a tehokas syötti kun kohtaat puolustajia. Hieno temppu kokeilla Ianan kanssa on poistaa replikaattori nopeasti käytöstä, kun tiedät, että kulman takana on puolustaja. Tämä antaa sinulle sekunnin murto-osan, kun vihollinen luulee, että se on houkutus Ianan sijaan. Hänen ensisijaiset aseensa ARX200 ja G36C rynnäkkökivääri ne ovat mahtavia käsiaseita, mikä tekee niistä suosikkivalinnan hyökkääjien keskuudessa.

Ässä

Toinen suosittu valinta yhteisössä, Ace sisältää 3 SELMA avauslaitteet. Heitä yksi mihin tahansa rikkoutumattomaan pintaan luodaksesi näkyvän reiän tai kyykkyn tilanteesta riippuen. Vahvistettu seinä tarvitsee 2 SELMAa toimiakseen tempun. Vaikka Acella ei ole muuria, jonka voisi rikkoa, tärkein syy hänen valintaan on hänen pääaseensa AK-12 rynnäkkökivääri joka on epäilemättä pelin paras rynnäkkökivääri.

Dokkaebi

Tasapainoisella kuormalla, joka koostuu Mk 14 EBR -kivääri ja BOSG 12.2 -kivääri ensisijaisena pistoolina ja C75 Auto, GONNE-6 Hand Cannon ja SMG-12 Machine Pistol toissijaisina pistoolina Dokkaebi on jo kelvollinen valinta Attackerille. Mutta se on hänen virus Logiikkapommi tämä tekee hänestä yhden vaarallisimmista hyökkääjistä joukkueessasi. Logiikkapommi saa kaikki Defenderin puhelimet surisemaan jatkuvasti 12 sekunnin ajan. Tänä aikana he eivät voi käyttää kameraansa ja heidän on suljettava puhelimensa fyysisesti. ei voi liikkua tai ampua 5 sekuntiin. Dokkaebi voi myös käyttää kuolleiden puolustajien puhelimia päästäkseen heidän kameroihinsa saadakseen tietoja.

Nokk

Nokk on hänen ansiostaan ​​pelin äärimmäinen stealth-operaattori HEL läsnäolon vähennyslaite. 12 sekunnin ajan Nokk voi tehdä itsensä kameroille näkymätön samalla hiljensi kävelynsä täysin. Hänen vempaimiensa, kuten Frag Greandes, Hand Breach Charge ja Impact Kranades, käyttäminen ei vaikuta hänen näkyvyyteensä. Tämä yhdistettynä hänen esivalintaansa FMG-9 konepistooli ja SIX12 SD -haulikko nopeaan ja tehokkaaseen yksin juoksemiseen puolustajaleirille.

Thatcher (Rainbow Six Siegen paras hyökkääjä)

Thatcher on täydellinen vastakohta kaikkiin tilanteisiin, joihin hän joutuu EMP-kranaattiensa ansiosta. Niitä voidaan käyttää minkä tahansa puolustajan vempaimen poistamiseen käytöstä 5 metrin säteellä, mikä tekee niistä ironisesti pelin tehokkaimman vempaimen. Ihanteellinen kaikkien seiniin kiinnitettyjen laitteiden poistamiseen käytöstä, EMP-kranaatti ei vaikuta tiimisi vempaimiin, mikä antaa tiimillesi vahvan edun. Hänen hyvin varustettu AR33-rynnäkkökiväärinsä ja P226 Mk -pistoolinsa tekevät hänestä tällä hetkellä yhden pelin parhaista hyökkääjistä. Tämä on luettelomme Rainbow Six Siegen parhaista hyökkääjistä. Katso lisää oppaistamme R6 Relow Gamein oppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up