Roblox Car Factory Tycoon Codes (tammikuu 2023)

Oletko suuri autojen ja räätälöityjen fani? Jos kyllä, niin Car Factory Tycoon on se, jota sinun pitäisi kokeilla. Tässä pelissä on kyse oman autotehtaan rakentamisesta ja kasvattamisesta tyhjästä. Kun edistyt, avaat uusia auton osia parantaaksesi auton rakentamista. Vastineeksi ansaitset rahaa, joka auttaa myös tavaroiden ostamisessa. Kehittäjät ovat kuitenkin tarpeeksi anteliaita antaakseen meille joitain ilmaislahjoja. Nämä ilmaiset palkinnot lunastetaan käyttämällä tiettyjä koodeja. Jos olet yksi niistä pelaajista, jotka etsivät Autotehtaan tycoon koodit, niin tämä artikkeli on kaikki mitä tarvitset. Lue loppuun, niin tiedät kaikki aktiiviset koodit.
Vastuuvapauslauseke: Nämä koodit toimivat alkaen 12. tammikuuta 2023, kun kirjauduimme ulos. Mutta Roblox-koodit vanhenevat yleensä 2 tai 3 päivässä. Päivitämme uusia koodeja sitä mukaa kun niitä julkaistaan.

Kaikki Car Factory Tycoon koodit toimivat

Tässä ovat kaikki aktiiviset koodit, joilla voit lunastaa ilmaisia ​​palkintojasi:

 • Julkaisu - Lunasta tämä koodi saadaksesi 2,65 000 käteistä

Vanhentuneet koodit

Tähän osioon lisäämme koodeja, jotka eivät enää toimi.

 • Tässä pelissä ei tällä hetkellä ole vanhentuneita koodeja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka lunastaa koodit Car Factory Tycoonissa?

Näin voit lunastaa koodit ja saada kaikki ilmaiset palkinnot:

 • Heittää Autotehtaan tycoon täältä.
 • Napsauta pelin aikana visertää lintukuvake alla.
 • Syötä myös yllä mainitut koodit tekstipalkkiin ja napsauta Vapahtaa.

Varmista, että syötät koodit ilman välilyöntejä ja tarpeettomia isoja kirjaimia. Tämä johtuu siitä, että kaikki Roblox-koodit ovat kirjainkoon herkkä ja järjestelmä ei ehkä havaitse niitä, jos niitä ei syötetä oikein.

Kuinka saada lisää koodeja?

Voit seurata kehittäjiä visertää tai liity heidän virkailijaansa discord-palvelin pysyäksesi ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista. Voit kuitenkin myös lisätä tämän sivun kirjanmerkkeihin, koska lisäämme kaikki Car Factory Tycoon -koodit tänne yhteen paikkaan. Tämä kattaa kaiken kaikissa Car Factory Tycoon -koodeissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Roblox oppaat Relow Gameissa.

Table
 1. Kaikki Car Factory Tycoon koodit toimivat
  1. Vanhentuneet koodit
 2. Usein kysyttyjä kysymyksiä
  1. Kuinka lunastaa koodit Car Factory Tycoonissa?
  2. Kuinka saada lisää koodeja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up