Shuudanin persoonallisuustasoluettelo: kaikki persoonallisuudet (tammikuu 2023)

Shuudan on Roblox-peli tai -kokemus, joka on kerännyt yli 2,4 miljoonaa osumaa Robloxilla. Tämä suosittuun animeen Blue Lock perustuva peli pyörii erilaisten persoonallisuuksien ympärillä. Jokainen persoonallisuus voi parantaa tai lisätä pelaajasi tilastoja. Taitojen tapaan persoonallisuudella on ratkaiseva rooli, koska ne tarjoavat myös ainutlaatuisia kykyjä. Mutta useat pelaajat ovat hämmentyneitä siitä, minkä persoonallisuuden heistä kaikista valita. Älä huoli, olemme koonneet kaikki nämä persoonallisuudet ja jakaneet ne tasoihin, jotka vaihtelevat S-tasosta C-tasoon. Tutustu siis Shuudan-persoonallisuustasojen luetteloomme nähdäksesi parhaat persoonallisuudet parhaista huonoimpaan.

Shuudan Personality Tier List - Parhaat persoonallisuudet (tammikuu 2023)

Yhteensä niitä on yhdeksän persoonallisuutta Shuudanissa, joista voit valita. Kuten edellä mainittiin, jokainen persoonallisuus tarjoaa erilaisia ​​​​buffeja tai tehosteita. Mutta joillakin persoonallisuuksilla on vain esteettisiä tai animoituja vaikutuksia. Tässä on luettelomme Shuudan-persoonallisuustasoista S-tasosta C-tasoon tehosteineen tai ihastujineen: Persoonallisuus
Tasot
Tehosteet/buffit
S-tason kunnianhimo Pieni tilastollinen tehostus, jos joukkue voittaa Kiista SI-tason ammunta tai syötötavat ovat outoja A-tason paineita Kyky estää laukaukset suoraan ampujan edessä Urheilukyky A-tason syöttöteho ja tarkkuus hieman parantunut Luonne Taso B tarjoaa aggressio Puolustus Rational Thinker Taso B buff Hallitse tilastoja hieman Lonewolf Taso B harrastaa tiettyä tilastoa rakennuskategorian mukaan Ahneus Taso C Tarjoaa pelaajille mahdollisuuden varastaa joukkuetovereita Kipeä häviäjä Taso C Pelin häviäminen lisäisi tilastoja vähitellen jäähtymisen aikana. syventyä näihin persoonallisuuksiin ja niiden vaikutuksiin tarkemmin alkaen Kunnianhimo.

Kunnianhimo

Kuten sen kuvauksessa todetaan, kunnianhimo on vahva halu tehdä tai saavuttaa jotain. Tarjoaa tilastovauhtia, jos joukkueesi on voiton partaalla. Kaikista tasoluettelon persoonallisuuksista tämä Shuudan-persoonallisuus voi olla loistava mihin tahansa pelin rakenteeseen.

Kiista

Tämä persoonallisuus aiheuttaa erimielisyyttä yleensä pitkän, julkisen ja kiihkeän keskustelun jälkeen. Tämän persoonallisuuden vuoksi kulku- ja ampumistavat ovat outoja. Tämä voi tarjota arvaamattomuutta otteluiden aikana.

Paine

Paine antaa mahdollisuuden estää laukaukset suoraan ampujan edessä. Tämä persoonallisuuden piirre sopii erinomaisesti puolustavaan rakentamiseen. Se on kykyä suostutella, vaikuttaa tai pelotella joku tekemään jotain.

Urheilukyky

Tämä persoonallisuuden piirre pyörii reilun pelin ja anteliaan käyttäytymisen ympärillä urheilukilpailuissa. Urheilullinen persoonallisuus lisää hieman syöttövoimaa ja tarkkuutta.

Temperamentti

Temperamentti on taipumus käyttäytyä hyvin vihaisissa tai tunneolosuhteissa. Hän on loistava persoona aggressiiviseen puolustamiseen vastustajiasi vastaan.

Rationaalinen ajattelija

Tämä persoonallisuuskyky ottaa huomioon tilanteiden muuttujat ennen johtopäätöstä. Joten pohjimmiltaan Rational Thinker kiihottaa tai tehostaa hieman kontrollitilastoja.

Yksinäinen susi

Kuten nimestä voi päätellä, Yksinäinen susi on yleensä persoona, joka pysyy yksin tai eristyksissä. Tämä persoonallisuus tehostaa tiettyä tilastoa rakennuksesi luokasta riippuen.

Vihainen häviäjä

Hänen kuvauksensa mukaan se, joka suuttuu helposti häviäessään pelin tai kilpailun. Mutta tämä persoonallisuus parantaa tilastojasi tietyltä leikkausjaksolta. Näin ollen se säästää sinua kutsumasta kipeäksi häviäjäksi.

Ahneus

Tämä on persoonallisuuden piirre tai kyky varastaa joukkuekavereiltasi. Ahneus on voimakas tai itsekäs halu ottaa jotain vastaan. Vaikka olemme valinneet parhaat persoonallisuutemme, voit valita myös muita valinnastamme riippumatta. Nämä vaihtoehdot voivat vaihdella valitsemasi mukaan pelityyli, KokeaJa rakennusluokka. Joten jätämme loput päätöksestäsi.
Siinä kaikki Shuudan Personality -tasoluettelosta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu osiin Tasoluettelot Ja Roblox oppaat lisää pelejä täältä Relow Gameista.

Table
 1. Shuudan Personality Tier List - Parhaat persoonallisuudet (tammikuu 2023)
  1. Kunnianhimo
  2. Kiista
  3. Paine
  4. Urheilukyky
  5. Temperamentti
  6. Rationaalinen ajattelija
  7. Yksinäinen susi
  8. Vihainen häviäjä
  9. Ahneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up