Street Fighter Duelin parhaat joukkuekoostumukset

Etsitkö parhaita Street Fighter Duel Team -sävellyksiä? Sitten olet oikeassa paikassa. Valittavana on useita taistelijoita, joten on tärkeää, että tunnet jokaisen vahvuudet ja heikkoudet ennen kuin valitset heidät joukkueeseesi. Sellaisten ryhmittymien kuin Thunder, Flame, Wind ja muiden kanssa sinun tulee valita joukkue, jolla on oikeat taidot ja kyky peittää toistensa heikkoudet. Tutustu alla olevaan oppaaseemme valitaksesi parhaan joukkueen.

Table
 1. Street Fighter Duelin parhaat joukkuekoostumukset
  1. Helvettiä
  2. Ukkonen
  3. Liekki
  4. Tuuli
  5. Hallita

Street Fighter Duelin parhaat joukkuekoostumukset

Helvettiä

Infernal on rehellisesti sanottuna melko aliarvostettu. Tämä voi johtua siitä, että heillä on täällä vain kaksi hahmoa: M. Bison ja Juri. Bison on yksi vahvimmista hahmoista koko listalla. Siinä on tehokas sekoitus Area of ​​Effect (AoE) ja yksittäisen kohteen liikkeitä kisussaan. Toisaalta Juri tehokkaan AoE:n lisäksi Super-kykynsä kanssa. Molempien hahmojen yhdistelmä voi olla vähintäänkin uhkaava.

Ukkonen

Thunder on yksi suosituimmista ryhmistä tässä luettelossa, koska sitä on siunattu erilaisilla hahmoilla. Voit lisätä raskaita hyökkääjiä, kuten Poison, tai muita sankareita, kuten Elena ja Mad Ryu. Älä unohda ottaa mukaan Makotoa, joka voisi olla täydellinen säiliö joukkueellesi.

Liekki

Liekki sekä monia vaihtoehtoja, joihin voit valita. Voit rakentaa melko vankan joukkueen täällä esiteltyjen hahmojen avulla. Minä olen:

 • C. Viper
 • Ken
 • Fe Long
 • De Jay
 • Dudley

Tuuli

Toinen ryhmä parhaissa Street Fighter Duel -tiimikokoonpanoissamme on Wind. Hahmot, joiden kanssa voit olla mukana:

Hallita

Lopuksi meillä on Master-ryhmä Street Fighter Duelissa. Paras sankari, jonka kanssa voit mennä tänne, on kenraali. Hän voi tehdä raskaita vahinkoja ja myös aiheuttaa statusvaikutuksia viholliselleen. Hänen passiivinsa ei eroa toisistaan, sillä hän voi vaihtaa mantis- ja nosturityylien välillä. Tämä on kaikki mitä sinun tulee tietää Street Fighter Duelin parhaasta joukkueen kokoonpanosta. Katso parhaat hahmojen sijoitukset meidän Tasoluettelo siinä kaikki toimivat koodit Street Fighter Duelissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up