Tylypahkan perintö Urtkotin noidan hautamatkaopas

Heti kun Lodgok käskee sinua menemään noidan hautaan yksin, tiedät, että vaikeudet (ja hauskanpito) odottavat sinua. Jos olet tässä The Helm of Urtkot -tehtävässä ja tarvitset apua sen aikana, katso tämä opas, joka näyttää sinulle tien. Varmista, että olet jo puhunut Sironan kanssa Three Broomsticksissa Hogsmeadessa ja sitten puhunut Lodgokin kanssa Hogs Head -tavernassa. Tämän jälkeen hän pyytää sinua tapaamaan noidan haudalla. Sen sijainti merkitään karttaan.

Kuinka saada kypärä Tylypahkan perinnössä (Urtkot Witch's Grave Helmet)

Tämä opas kattaa tämän tutkimuksen pääkohdat. Muista katsoa video lopussa nähdäksesi koko esittelyn.

Keräilijän luola

Kun astut sisään hautaan, kohtaat oven, jonka sisään on rakennettu tilaa kolmelle koille. Temppu on käyttää Lumosia poimimaan koi ja saada se kohoamaan sauvaasi kohti. Mene sitten takaisin ovelle ja sammuta Lumos-loitsu. Koi tarttuu oveen. Kolmas koi on läsnä vasemmalla olevassa käytävässä.
Huomaa: Tulet kohtaamaan samanlaisia ​​ovia myöhemmin tässä tehtävässä. Ainoa haaste on paikantaa perhoset ja saada ne ovelle oikeassa järjestyksessä.
Myöhemmin törmäät oveen, jossa on halkeama. Käytä Depulsoa oven avaamiseen, ja siellä on kolmas etsimäsi koi. Kaksi ensimmäistä ovat läsnä lähistöllä.

Taistelu alamaailmaa vastaan

Inferit ovat vihollinen tyyppi, joka voi vaurioitua tulipalossa käytä Confringoa, Incendiota ja käytä muinaisen magian voimaa tehdä massiivisia vahinkoja. Lisäksi voit myös heittää alueen liekeissä olevia kattiloita heidän luokseen. Varmista, että olet määrittänyt Lahjakkuuspisteet auttamaan sinua tässä taistelussa.

Kuinka ruokkia koirakennetta keskellä

Käytä Lumosia houkuttelemaan koi sauvallesi ja aseta se sitten koirakenteeseen huoneen keskellä. Voit sitten ottaa sen käyttöön käyttämällä Depulsoa siinä. Tämä nostaa läheisen alustan, jonka avulla pääset korkealle tasolle. Sinun on käytettävä Depulsoa useita kertoja peräkkäin saadaksesi alustan korkeammalle. Näin pääset kolmanteen koiin tässä huoneessa.
Jatka, kunnes löydät huoneen, jossa on reikä. Siellä tulee olemaan ripustettu laatikko, jonka voit pudottaa Basic Castilla katkaisemaan köyden. Hyppää alas ja astu uuteen huoneeseen, jossa kohtaat enemmän Inferiä. Tässä huoneessa sinun on valittava huoneesta koi ja päivitettävä sen keskiosa. Käytä jälleen Depulsoa viedäksesi sinut korkeammalle tasolle liikkuvan alustan kautta. Näin voit napata toisen koin Lumosilla.

Muista, että tässä huoneessa on 4 koita, joten voit pitää yhden keskellä, jotta voit helposti käyttää Depulsoa aina kun tarvitset tätä pulmapeliä ratkaiseessasi.
Jos olet jumissa Lumosin tai Depulson välissä, toimi näin: Lisää koi pylvääseen oven vasemmalla puolella korkealla paikalla. Nouse sitten ylös käyttämällä alustaa. Käytä sitten Lumosia koin houkuttelemiseen ja käytä sitä. (Tämä on helppo ymmärtää alla olevan videon kautta)
Seuraavaksi astut huoneeseen, joka on noidan lepopaikka, mutta kypärää ei löydy mistään. Tutustu huoneeseen, ota mitä tarvitset ja poistu seinän läpi Pohjois-Tylypahkan alue.

Puhu Lodgokin kanssa

Hän kertoo sinulle varkaiden leiristä, josta voit löytää ja saada takaisin Urtkotin kypärän. Taistele Ashwinder Assassineja vastaan ​​ja ryöstä sitten kypärän sisältävä arkku. Mene sitten takaisin Lodgokiin ja anna se hänelle.
Tässä on video pulman ratkaisuista: Siinä kaikki tälle Tylypahkan Legacy Helm Of Urtkot Witch's Tomb -oppaalle. Jos et halua missata muita Tylypahkan salaisuuksia, mene meidän wiki opas Tässä.

Table
  1. Kuinka saada kypärä Tylypahkan perinnössä (Urtkot Witch's Grave Helmet)
    1. Keräilijän luola
    2. Taistelu alamaailmaa vastaan
    3. Kuinka ruokkia koirakennetta keskellä
    4. Puhu Lodgokin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up