Asiat, jotka sinun tulee tehdä ensin käynnistäessäsi Tylypahkan Legacyn

Tylypahkan perintö esittelee niin paljon tekemistä ja tutkittavia paikkoja, mutta mitkä asiat sinun pitäisi tehdä ensin? Peli avautuu hitaasti ja jostain syystä tapahtuu paljon. Hogwarts Legacy sisältää suuren avoimen maailman. Tylypahkan koulu itsessään on valtava paikka, jossa on paljon tekemistä. Tämä opas kertoo sinulle kaikki tiedot siitä, mitä sinun tulee tehdä ensin.

Table
 1. Tekemistä ensin Tylypahkan perinnössä
  1. Kaksintaistelu Crossed Wands Duelist Clubissa
  2. Tutustu Hogsmeadeen
  3. Käytä Reveliota ja kerää kenttäopassivuja.
  4. Harjoittele Merliniä
  5. Avaa lentävä luuta

Tekemistä ensin Tylypahkan perinnössä

Tylypahkan perinnössä on niin paljon tehtävää, että olisi ylivoimaista, jos se tehdään kerralla. Tylypahkan ympäristössä ja sen ulkopuolella on tutkittavaa, opittavaa, avattavaa jne. Joten kun on niin paljon tekemistä, katsotaanpa, mitä sinun pitäisi tehdä ensin.

Kaksintaistelu Crossed Wands Duelist Clubissa

Yksi hauskimmista toiminnoista, joka toimii myös opetusohjelmana, on Duel. Voit taistella ensimmäistä kertaa Puolustus pimeyttä vastaan ​​-luokassa Sebastian Sallow'n kanssa. Sen jälkeen Sebastian kutsuu sinut tuplaamaan Cross Wands Duelist Clubiin. Voit aloittaa tapaamalla Lucan Brattlebyn kellotornin juurella. Tämä opettaa sinulle myös varhaisen pelitaistelun perusteita ja tottuu siihen. Se voi olla myös todella haastavaa korkeammalla vaikeusasteella. Tämä tarjoaa myös harjoitusnuken, jossa voit oppia erilaisia ​​loitsuyhdistelmiä ollaksesi tehokkain kaksintaisteluissa.

Tutustu Hogsmeadeen

Hogsmeade tunnetaan ainoana kaupunkina, jossa taikuutta harjoitetaan avoimesti, ja se on vilkas ja kiireinen paikka. On monia kauppoja ja muita paikkoja vierailla. Osa kaupoista ja niiden kauppiaista esitellään itse päätehtävän aikana. Mutta sinun pitäisi silti tutustua tähän kaupunkiin enemmän, koska sillä on niin paljon enemmän tarjottavaa. On monia hauskoja pieniä kauppoja ja taloja, joihin voit mennä ja olla vuorovaikutuksessa tavaroiden kanssa tai jopa syödä asioita. Yksi tällainen mielenkiintoinen kauppa on Zonkon Joke Shop, josta löydät monia mielenkiintoisia asioita, joten muista käydä siellä.

Käytä Reveliota ja kerää kenttäopassivuja.

Revelio on yksi ensimmäisistä loitsuista, jotka opit Tylypahkan perinnön prologin aikana. Jos sinulla on yksi olennainen asia, missä oletkin, se on Revelion käyttö. Voit menettää paljon piilotettuja arkkuja ja muuta arvokasta, jos et käytä Revelioa usein. Yksi Revelion tärkeimmistä käyttötavoista on kenttäopassivujen paljastaminen ja kerääminen. Jos löydät jotain mielenkiintoista, kuten patsaan, ainutlaatuisen maalauksen tai ainutlaatuisia rakenteita, kuten suihkulähteitä ja vastaavia, käytä Revelioa ja saatat paljastaa kenttäopassivun.

Harjoittele Merliniä

Muutaman tunnin pelin jälkeen sinut esitellään Merlin Trailsiin. Nämä ovat pieniä ongelmia tai haasteita, jotka voivat usein olla helppo ymmärtää ja korjata eivätkä vie liian kauan. Varmista, että teet nämä testit aina, kun törmäät niihin matkoillasi.
Nämä Merlinin kokeilut ovat olennaisia ​​asioita Tylypahkan perinnössä, koska ne lisäävät laitteistosi kapasiteettia. Jos et halua tuhota tai myydä esineitäsi, sinun on jatkettava Merlin Trialsin tekemistä niin paljon kuin mahdollista.

Avaa lentävä luuta

Olet ehkä nähnyt joidenkin opiskelijoiden lentävän lentävän luudan varrella Tylypahkan ympärillä. Lentävän luudanvarren käyttö on yksi hauskimmista asioista Tylypahkan perinnössä. Mutta sinun on edistyttävä hieman avataksesi ne. Ne avataan, kun olet suorittanut lentokurssin, jossa sinulle opetetaan lentämään. Vaikka et olisi vielä avannut lentäviä luudanvarsia, muista säästää kultaa, jotta voit ostaa sellaisen heti, kun avaat sen. Voidaan ostaa Spintwitches Sporting Needsistä hintaan 600 Gold, kun lukitus on avattu. Lentävä luudanvarsi tekee tutkimisesta paljon helpompaa. Varmista siis, että yrität avata sen lukituksen ennen kuin lähdet tutkimaan kaukaisia ​​paikkoja. Nämä ovat kaikki asiat, jotka sinun tulee tehdä ensin Tylypahkan perinnössä. Jos haluat lisää tämänkaltaisia ​​oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten pitäisikö sinun kertoa Nattylle totuus? JA kuinka saada kasvatuskynä Tylypahkan perinnössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up