Deathbird Elden Ringin sijainnit: Mistä ne kaikki löytyy

Elden Ring sisältää laajan valikoiman pomoja ja vihollisia, kun etenet Elden Lordiksi. Useita valinnaisia ​​kenttäpomoja syntyy myös Lands Betweenin laajassa avoimessa maailmassa. Yksi niistä sisältää Deathbird-pomoja, jotka kuteevat vain yöllä ja eri paikoissa. Toisin kuin tarinan pääpomot, voit välttää nämä pomot ja keskittyä Malenian tappamiseen. Mutta näiden pomojen voittaminen voi palkita sinut valtavalla määrällä riimuja. Joten tutustu oppaaseemme saadaksesi selville kaikki Deathbird-paikat Elden Ringissä.

Table
 1. Kaikki Deathbird-sijainnit Elden Ringissä
  1. Limgrave (Warmaster's Hut)
  2. Weeping Peninsula (Mornen linnan linnake)
  3. Liurnia dei Laghi (Panoraama saari)
  4. Capital Outskirts (Erakkokauppiasmaja)
  5. Kuinka voittaa Deathbird Elden Ringissä (vinkkejä ja strategioita)

Kaikki Deathbird-sijainnit Elden Ringissä

Vaikka Deathbirdin pomot muistuttavat Death Rite Birdiä, he eivät voi käyttää taikuutta ja ovat suhteellisen heikompia. Voit myös Ratsastaa hevosella kun taistelet näitä pomoja vastaan. Suosittelemme pysymään jalan, koska he voivat hypätä ja sulkea suuren matkan. Kuten edellä mainittiin, Deathbird-pomot kuteevat vain yön aikana. Joten ilman pitkiä puheita, tässä ovat kaikki tiedostot Kuolemanlintujen sijainnit Elden Ringissä:

Limgrave (Warmaster's Hut)

Löydät ensimmäisen Deathbirdin itään Warlord's Shack, Gracen sivusto Limgravessa. Löydät tämän pomon etelään suuntautuvan kallion yli. Suosittelemme käyttämään purohevosta täysin rappeutuneen rakennuksen törmäämiseen. Kun astut sisään, Deathbird hyökkää sisään taistelemaan ja hyökkäämään sinua vastaan. Jos voitat tämän pomon, se kaatuu 2800 riimua Ja Sininen höyhenen oksainen miekkatalisman. Mutta kuten kaikki Deathbirds, varmista, että se on yö-.
Kuvan lähde - AcalBrosGaming YouTubessa.

Weeping Peninsula (Mornen linnan linnake)

Löydät tämän Deathbirdin, joka sijaitsee kallioilla osoitteessa länteen -lta Gracen linna Morne Rampart. Tämä pomo löytyy joukosta Bastionit ja Mornen linnan Dungeon sisään Itkevä niemimaa. Jos olet a kaaren käyttäjävoit saada apua ja apua a odottamaton vihollinen. Saatat löytää a Jättiläinen golem lähellä tätä paikkaa, joka voi auttaa pomotaistelussa, ellet tapa sitä ennen kuin taistelet Deathbirdiä vastaan. Voitettuaan Kuolemanlinnun Itkevän niemimaalla, se putoaa 3900 riimua ja Uhrikirves ase.

Liurnia dei Laghi (Panoraama saari)

Siirry tämän Deathbirdin osoitteeseen Luonnonkaunis saariGracen sivusto, in Järvien Liurnia. Sinun on syötettävä pohjoiseen suuntaan tämän Kuolemanlintu hyökkäämään. Sen sijainti on suhteellisen lähempänä sijaintia Patch Questline Elden Ringissä. Ole varovainen ja pidä silmäsi auki, koska voit myös tavata muut pomot ja viholliset. Tappionsa jälkeen tämä Deathbird putoaa 6 600 riimua Ja Punainen haarautunut miekkatalisman.
Kuvan lähde - AcalBrosGaming YouTubessa.

Capital Outskirts (Erakkokauppiasmaja)

Tämä Deathbird löytyy koilliseen Erakkokauppiaan mökki in Pääkaupungin laitamilla. Mutta tämä pomotaistelu voi olla hieman haastavampi kuin muut, kuten sinäkin kohtaat etanoiden vihollisia. Jos olet kokenut Dark Souls -pelaaja, nyt on hyvä aika esitellä rasvarullasi. Vaihtoehtoisesti voit myös tappaa tämän pomon houkuttelemalla hänet kalliolta, jossa taistelet. Tällä Deathbird-pomolla on HP:n 8575 hv. Se pudottaa valtavasti 29 000 riimua Ja Twinbird leijakilpi tappiosta.

Kuinka voittaa Deathbird Elden Ringissä (vinkkejä ja strategioita)

Kuten edellä mainittiin, Deathbirdin kukistaminen on paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa kuin Death Rite Birds -pomot. Joten tässä on joitain vinkkejä ja strategioita niiden voittamiseksi:

 • Deathbird-pomot ovat heikkoja Pyhä vahinko mutta immuuni erilaisille tilapinoille.
 • Tämä sisältää Myrkyttää, Verenvuoto tai Veren menetys, Jäätymistä, NukkuaJa Hulluutta keräät. Siksi suosittelemme, että et käytä niitä, koska ne eivät kuitenkaan aktivoidu.
 • Deathbird-pomot ovat myös kovia Scarlet Rot mutta voidaan aktivoida tietyillä kertymismäärillä.
 • Epäkuolleena vihollisena voit heittää Alukset pyhää vettä varten aiheuttamaan suurta pyhää vahinkoa Deathbirdille.
 • Mutta näiden kulutustavaroiden luominen on välttämätöntä Lähetyssaarnaajan keittokirja (1) ja vähän ainesosien käsittely. Nämä askartelumateriaalit ovat seuraavat:
  • x 1 sieni
  • x1 tahriintunut kultainen auringonkukka
  • Tyhjä krakattu potti
 • varten Kädestä käteen rakentaminen pelaajia, suosittelemme pitämään etäisyyttä ja odottamaan avautumista ennen lyömistä. Sinä pystyt lähestyä heille jalat saada osumia jokaisen hyökkäyksen jälkeen. Muista myös sää väistämisesi ja rullasi.
 • Jos olet a Etäsoitin kanssa Taika rakentaa, voit käyttää Litania oikeudenmukaisesta kuolemasta Taikaloitsu. Mutta muista ajoittaa se, kun se osuu maahan, muuten loitsu ei toimi.

Tästä ovat kaikki Deathbird-paikat Elden Ringissä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka löytää Nokstella, ikuinen kaupunki, kuinka löytää ja hankkia Ronin Armor, Kuinka saada Marika's SoresealJa Lisäksi Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up