Kuinka valita paras muisto hahmojen luomiseen Elden Ringissä

Elden Ringin muistot ovat tärkeämpiä kuin luuletkaan. Ne voivat olla uskomattoman hyödyllisiä, jos onnistut valitsemaan oikeat. Vaikka jotkut niistä toimivat kaikkien hahmojen kanssa, jotkut sopivat hyvin toimimaan paremmin muutamille. Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaan muistin, jonka voit valita luodessasi hahmoa Elden Ringissä.

Kuinka valita paras muistomerkki Elden Ringistä

Kultainen siemen

Golden Seeds on yksi parhaista muistoista samuraille, astrologille ja vaeltajalle. Tämä johtuu siitä, että se sopii täydellisesti, jos suunnittelet Warlock-rakennusta. Gold Seed on kulutustavara, jota voit käyttää Site of Gracen kautta. Se antaa sinulle ylimääräisen parantavan ilmapallon niiden neljän kanssa, jotka sinulla on alussa. Se on pohjimmiltaan parantava esine, joka voi auttaa sinua selviytymään taisteluista, varsinkin jos olet uusi pelaaja. Kultaisesta siemenestä ei kuitenkaan ole pulaa ylimaailmassa, kun edistyt jälkeenpäin.

Crimson Amber Medallion

Tämä medaljonki lisää maksimi HP:si. Tämä on yksi parhaista muistoista Warriorille ja Vagabondille Elden Ringissä. Se on hyödyllinen pääasiassa hahmoille, joilla on alhainen elinvoimaisuus, ja myös muille, joilla on korkea vahvuus ja kätevyys. Se on pakollinen muisti aloittajalle. Se täydentää myös kultaista siementä melko hyvin.

Laskeutuu riimujen väliin

Riimut ovat eräänlainen valuutta Elden Ringissä. Tämä muisto voi antaa sinulle hyvän määrän riimuja heti. Tämä muisto sopii parhaiten samuraille, astrologille, kulkurille, tunnustajalle, vangille, rosvolle ja kurjalle. Lyhyesti sanottuna voit käyttää sitä missä tahansa Keski-Maan luokassa.

Hampaiden imp

Tämä esine voi auttaa sinua kutsumaan parin impression henget aina kun tarvitset. Se on myös paras muisto Astrologi-luokkaan Elden Ringissä. Sinun on kuitenkin ensin hankittava Spirit Calling Bell -esine, jotta voit käyttää muistoesinettä.

Murtunut kattila

Tämä muistoesine voi auttaa sinua tekemään heitettäviä pommeja pelissä. Voit silti saada vain kaksi pottia pelin alussa. Tästä luettelosta se ei ole paras muisto valita luodessasi hahmoasi Elden Ringissä.

Kiehtova merkki

Tämä muistoesine voi auttaa sinua hurmaamaan vihollisia. Tämä tekee heistä liittolaisiasi lyhyeksi ajaksi. Tämä voidaan kuitenkin tehdä helposti myöhemmin pelissä. Joten se ei ole sen arvoista aluksi.

Kivimiekka-avain

Stonesword Key on yksi tällainen muisto, jolla on sekalainen fanikunta. Koska ylimaailmaan on niin monia ovia, tämä avain voi auttaa sinua avaamaan sen ja pääsemään käsiksi arvokkaaseen ryöstöön. Saatat usein huomata, että sinulla on vähemmän avaimia ja kohtaat useita ovia. Siksi on tärkeää säilyttää ne. Niiden löytäminen ei kuitenkaan ole harvinaista, ja törmäät niihin aina seikkailuillasi, jos aiot ohittaa sen.

Keitetty katkarapu

Tämä on kätevä muisto, jos haluat kohdata vahvoja vastustajia. Varastossasi olevasta viidestä keitetystä rapusta voit syödä yhden lisätäksesi vastustuskykyäsi fyysisiä vaurioita vastaan. Huomaa, että tämä buff kestää vain minuutin.

Voi Shabririn voi

Jos aiot rakentaa säiliön, tämä on tarvitsemasi muisto. Pohjimmiltaan se tekee vihollisista aggressiivisempia ja vetää heidät sinua kohti. Jos pelaat yhteispeliä ja haluat kääntää vihollisten huomion pois joukkuekavereistasi, Shabriri's Woe on sinua varten. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää parhaasta muistista, joka valitaan luodessasi hahmoasi Elden Ringissä. Jos haluat lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja, siirry sivuillemme Elden Ringin osa Relow Gameissa.

Table
 1. Kuinka valita paras muistomerkki Elden Ringistä
  1. Kultainen siemen
  2. Crimson Amber Medallion
  3. Laskeutuu riimujen väliin
  4. Hampaiden imp
  5. Murtunut kattila
  6. Kiehtova merkki
  7. Kivimiekka-avain
  8. Keitetty katkarapu
  9. Voi Shabririn voi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up