Parhaat paikat korkean tason Pokemonin pyytämiseen Scarlet & Violetissa

Uusimmissa Pokemon-nimikkeissä on Scarlet ja Violet avoin maailma pelattavuus Paldean valtavalla kartalla. Vapauden taso näissä nimikkeissä on erilainen kuin missään niiden edeltäjissä. Tämä herättää kysymyksen siitä, voitko saada vahvoja Pokemoneja pelin alussa. Ja mitkä ovat parhaat paikat korkean tason pokemonien pyydystämiseen Pladean kautta Scarlet and Violetissa? Jos etsit myös vastauksia näihin kysymyksiin, olet oikeassa paikassa. Tämä opas auttaa sekä uusia että kokeneita Pokemon-kouluttajia kohtaamaan vahvoja Pokemoneja pelin alussa.

Table
 1. Parhaat paikat korkean tason Pokemonien pyydystämiseen Scarletissa ja Violetissa
  1. North Province (alue yksi, kaksi ja kolme)
  2. Casseroia järvi
  3. Alfornadan luola
  4. Dalizapa kulku
  5. Paldean suurkraatteri (alue nolla)

Parhaat paikat korkean tason Pokemonien pyydystämiseen Scarletissa ja Violetissa

Ennen kuin lähdet tapaamaan vahvoja Pokemoneja, on muutamia asioita, jotka on pidettävä mielessä, jos olet uusi pelissä. Se pakottaa sinut noudattamaan lineaarisuutta Totella ominaisuus. Tämä tarkoittaa, että vaikka saisit yhden tasosi yläpuolelle, se ei tottele sinua, ellet saa tiettyjä kuntosalimerkkejä. Tässä ovat kuitenkin parhaat paikat korkean tason Pokemonin saamiseen Scarlet Witchissä:

 • North Province (alue yksi, kaksi ja kolme)
 • Casseroia järvi
 • Alfornadan luola
 • Dalizapa kulku
 • Paldean suurkraatteri (alue nolla)

North Province (alue yksi, kaksi ja kolme)

Northern Province on koti monille vahvoille ja harvinaisille Pokemoneille, joita voit kohdata melko varhaisessa pelissä. Vuonna Alue yksi Glaseado-vuorelta löydät Altarian, Chanseyn, Dratinin ja muut siltä väliltä tasot 48-56. The Raivo kaatuu sisään Vyöhyke kaksi siinä on Pokemoneja, kuten Scyther, Luxray, ja jopa muunnelmia Terasta, kuten Slaking ja Corviknight. Sillä välin vyöhyke kolme, löydät Gyaradosin, Gabiten ja Chanseyn ympäriltä Keiju miehistön tukikohta.

Casseroia järvi

Kun saat Uintikyky vuorellasi voit mennä Casseroya-järvelle. Tässä asennossa löydät korkean tason vesityyppi Pokémonit kuten Azumarill, Dondozo, Vaporeon ja Gyarados. Taistelet myös Väärä Titan Dragon täällä osana Path of Legends -tehtävälinjaa.

Alfornadan luola

Tässä luolassa sijaitsee Alfornadan kaupungin alapuolellalöydät vahvan taisteleva tyyppi Pokemonit kuten Hariyama, Medicham ja Tera Hawlucha. Lisäksi voit saada myös Gabiten, Toxtricityn ja Salazzlen välissä tasot 40-44.

Dalizapa kulku

Tämä alue sijaitsee osoitteessa Zapapicon kaupungin pohjoispuolella in East Province (alue kolme). Täältä löydät erilaisia ​​korkean tason Pokemoneja, kuten Torkoal, Ursaring, Pyroar, Misdreavus ja Lycanroc. Tämän lisäksi kohtaat myös fanien suosikin Lucario terästetyssä muodossa. Se on Ice-tyyppinen Tera ja tasolla 75, joten varmista, että sinulla on vahva tulityyppinen Pokemon seurueessasi.

Paldean suurkraatteri (alue nolla)

Area Zero on avattavissa pelattuasi Paldean suuressa kraatterissa. Täältä löydät Pokémon paradoksi yksinomaan julkaisuihisi. Tapaat myös vahvoja, kuten Raichu, Magnezone, Drakloak, Bisharp ja muut. Nämä ovat kaikki parhaita paikkoja löytää korkean tason Pokemoneja Scarlet and Violetissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Tera Star Raid -tason nostaminen, muista tarkistaa meidän SV-osio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up