Kuinka viljellä legendaarisia sirpaleita Destinyssä 2

Destiny 2:ssa pelaajat luottavat vahvasti Legendary Shardsiin, koska ne ovat pelin päävaluutta. Pelin etenemisen helpottamiseksi on tärkeää, että sinulla on hyvä määrä legendaarisia sirpaleita, koska niitä käytetään legendaaristen ja korkeamman tason aseiden päivittämiseen tai harvinaisten varusteiden imemiseen. Tästä syystä pelaajien on erittäin tärkeää tietää, kuinka saada Legendary Shards Destiny 2:ssa, ja tämä opas tekee samoin.

Table
 1. Kuinka saada legendaarisia fragmentteja Destiny 2:ssa?
  1. Pura tavarat holvistasi
  2. Kausipassin palkinnot
  3. Pura engrammit
  4. Kaupallinen kiilto hämähäkin kanssa
  5. Kuinka käyttää legendaarisia fragmentteja?

Kuinka saada legendaarisia fragmentteja Destiny 2:ssa?

Näillä tavoilla voit hankkia Legendary Shards Destiny 2:ssa:

 • Pura tavarat holvistasi
 • Season Pass -palkintoja
 • Pura engrammit
 • Vaihda Glimmer kanssa Spider

Kuvan luotto: Datto

Pura tavarat holvistasi

Sinulla voi olla useita legendaarisia tai eksoottisia harvinaisuuksia, kun etenet pelin loppua kohti. Näiden tuotteiden myynti purkamisen jälkeen kannattaa 3-4 legendaarista fragmenttia joukkojensa mukaan. Monet pelaajat unohtavat tarkistaa holvinsa ja siivota tarpeettomat aseet tai panssarit, jotka kerääntyvät varastoon.

Kausipassin palkinnot

Season Pass Premium -polulla, kun saavutat Sija 20, saat bonuksena legendaarisen sirpaleen aseiden tai varusteiden purkamiseen. Hanki myös 25 tai 50 legendaarista sirpaletta palkkiona tietyissä riveissä nousevien riveissä. Edellä luokka 44, sinä ansaitset 50 legendaarista fragmenttia; alla sinä ansaitset 25 legendaarista sirpaletta. Voit myös valmistaa niitä purkamalla Season Passilla luomiasi aseita tai panssareita, koska ne ovat enimmäkseen legendaarisia tai eksoottisia tasoesineitä.

Pura engrammit

Toinen tapa saada Legendary Shards on lunastaa Toimittajapaketit nousevat riveissä erityisesti heidän kanssaan Tornin myyjät. Jokaisen sijoituksen noustessa jokainen myyjä palkitsee sinut a Legendaarinen Engram, joka antaa sinulle legendaarisia sirpaleita salauksen purkamisen jälkeen. Myös tulkita Umbral Engram sisään Rahool palkitsee sinut legendaarisilla palasilla.

Kaupallinen kiilto hämähäkin kanssa

pilkkuja ne ovat toinen pelin valuutan muoto. Voit vaihtaa ne Legendary Shardsiin osoitteesta Hämähäkki, pelistä löytynyt NPC. Hämähäkki antaa 20 legendaarista sirpaletta jokaiselle 100 000 pilkkua sinä myyt ne.
kuvan luotto: 2byTwo

Kuinka käyttää legendaarisia fragmentteja?

 • Legendaaristen tuotteiden ostamiseen Xur ja muut Myyjät.
 • Harvinaisten tai korkeamman tason vaihteiden lisäämiseen. Tämä auttaa tehostamaan vaihteita.
 • Voit käyttää Legendary Shardsia aseiden päivittämiseen.
 • Sisään Sekava kauppa, voit vaihtaa Spell Cores Spideristä joillekin legendaarisille sirpaleille.

Siinä on kyse legendaaristen sirpaleiden hankkimisesta. Katso myös oppaamme kuinka hanki keinotekoinen panssari Destiny 2:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up