Metsän pojat, kaikki loput (selitetty)

Kuten edeltäjänsä, Sons of the Forest seuraa kauhistuttavaa ja adrenaliinia täynnä olevaa peliä upealla tarinalla. Mutta mutkikkaampaa on sen loppu, joka on enemmän arvoitus kuin hirviöiden ja mutanttien käsitteleminen. Kun päätät tarinan, useat päätteet voivat vaihdella valintojesi mukaan. Joten tutustu oppaaseemme, joka selittää kaikki Sons of the Forest -päätteet ja kuinka saada ne.
Vastuuvapauslauseke: Seuraava opas sisältää raskaita juonen ja pelin spoilereita. Joten jos olet pahoillasi näistä spoilereista, nyt on paras aika palata ja tarkistaa myöhemmin uudelleen.

Table
 1. Kuinka monta loppua Sons of the Forestissa on?
  1. Kuinka saada loppu (täydellinen toimenpide)
 2. All Sons of the Forest -päätteet (selitetty)
  1. Kuinka saada salainen loppu

Kuinka monta loppua Sons of the Forestissa on?

On Kolme finaalit Sons of the Forestille, ja jokainen niistä riippuu valinnoista, joita teet pelin aikana. Voit saada a salainen loppu lukuun ottamatta hyvää tai huonoa loppua. Mutta näiden päätteiden saamiseksi on joitain edellytyksiä.

Kuinka saada loppu (täydellinen toimenpide)

Päästäksesi Son of the Forest -päätteeseen sinun on kerättävä ne kaikki kolme avainkorttia hajallaan kartalla. Kultaisen panssarin saamiseksi tarvitset pääasiassa huolto- ja VIP-kortin. Jos et ole vielä saanut sitä, tutustu meidän Golden Armor sijaintiopas. Kun olet hankkinut nämä esineet, mene viimeiseen hylättyyn bunkkeriin. Se sijaitsee kartan kaakkoispuolella.

 • Bunkkerin sisäänkäynnistä sisään syttämällä taskulamppu tai taskulamppu.
 • tulet vastaan Varren ovi sinetöity kullalla jonka lukitus avataan kultahaarniskalla.
 • Kun avaat käsivarren oven, huomaat, että luolakäytävän ympärillä purskahtaa laavaa.
 • Sinun on löydettävä tie pimeiden luolien läpi päästäksesi valtavaan kultaiseen kuutioon.
 • Jos et löydä tietä, keskity maanpinnan saavuttamiseen ilman, että Lava loukkaa sinua.
 • Kun saavutat maanpinnan kivien ja raunioiden läpi, siirry Kultaiseen kuutioon.
 • Huomaat, että tärkein vihreä on jo kuution sisällä kannettavan tietokoneen kanssa.
 • Kun astut kuutioon, ovi sulkeutuu ja poika paljastaa tikittävän lähtölaskennan kannettavassa tietokoneessaan.
 • Vaikka hopeinen nainen yrittää myös päästä kuutioon, hänellä ei ole aikaa.
 • Kun lähtölaskenta päättyy, vihreä mies alkaa erota useista versioista itsestään.
 • Sitten hetken kuluttua näet futuristisen Ecumenopoliksen, jossa on lentäviä superautoja ja pilvenpiirtäjiä.
 • Kun laatikko palautuu normaaliksi, huomaat, että nainen hopeassa on muuttunut suureksi massaksi mutatoitunutta lihaa.

Heräät vihdoin rannalla kaksi vaihtoehtoa saada valmiiksi. Voit halutessasi lähteä saarelta Vihreän miehen ja hänen isänsä kanssa lähtemällä a Pelastushelikopteri. Vaihtoehtoisesti voit jäädä saarelle yksin kuorien ja muiden hirviöiden kanssa. Tai lopuksi voit aktivoida salaisen tai täydellisen lopun.

All Sons of the Forest -päätteet (selitetty)

Kuten edellä mainittiin, lopputuloksesi riippuvat valinnoista, joita teet pelin aikana. Loput riippuvat nousta helikopteriin ja nostatko repun maahan vai et. Jos päätit jättää reppusi ja nousta helikopteriin, ansaitset Demonit taistelivat tulos. Mutta jos päätät ottaa repun takaisin, pelastushelikopteri lähtee saarelta jättäen sinut yksin saarelle. Tämä palkitsisi sinut Taistele demoneja vastaan menestystä tai palkintoa.

Kuinka saada salainen loppu

Voit aktivoida Sons of the Forestin salaisen lopun, jos onnistut pitämään Kelvinin ja Virginian hengissä. Jos teet niin, molemmat kumppanisi kokevat myös Golden Cube -tapahtumia tai visioita. Lopuksi molemmat kumppanisi nousevat kanssasi pelastushelikopteriin. Tämä ansaitsee sinulle "Pidä ystäväsi lähellä”saavutus tai pokaali.
Mielestäni se on tähän mennessä täydellisin lopetus, jonka kukaan voi saada. Tutustu sitten oppaaseemme parhaita tapoja parantaa, käyttää ja elvyttää Kelviniä. Tutustu myös oppaaseemme kuinka parantaa Virginia Lisätietoja. Siitä Sons of the Forest -päätteissä on kyse. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa koko luettelo piilotetuista tavoitteista, kuinka vaihtaa tavaroita ystävien kanssa, kuinka isännöidä palvelintaJA Lisäksi Metsän lapset oppaita omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up