Mistä löytää Diricawl ja heidän höyhenensä Tylypahkan perinnössä

Tylypahkan perinnössä on lukuisia petoja ja olentoja, jotka ovat hajallaan velhojen maailmassa. Diricawl-pedot ovat yksi sellainen olento, joka pudottaa Diricawlin höyheniä. Näitä höyheniä voidaan käyttää erilaisten varusteominaisuuksien toisen tason parantamiseen. Ominaisuuksien avaamisen tai parantamisen lisäksi näiden petojen löytäminen on myös osa Howinin työtä. Sinun on hankittava Diricawl Nab-säkin kanssa. Mutta näiden petojen löytäminen laajasta avoimesta maailmasta voi olla hieman hankalaa. Älä huoli, tutustu sijaintioppaastamme, mistä löydät Diricawlin ja heidän höyhenensä Tylypahkan perinnöstä.

Table
 1. Mistä löytää Tylypahkan Legacy Diricawl ja niiden höyhenet (paikat)
  1. Poidsearin rannikko
  2. Marunweem-järvi
  3. Kenbridge
 2. Kuinka saada Diricawl Feathers Tylypahkan perinnössä

Mistä löytää Tylypahkan Legacy Diricawl ja niiden höyhenet (paikat)

Löydät Diricawl-olentoja ja niiden höyheniä niiden petojen luolista tai niiden ympäriltä Tylypahkan perinnössä. Nämä kolot on merkitty a:lla Kynsi-kuvake kartalla. Yhteensä niitä on Kolme Diricawl Beast on hajallaan velhomaailmassa.
Kuvan lähde - ZaFrostPet YouTubessa. Joten tässä ovat seuraavat paikat, joista löydät Diricawl ja Diricawl Feathers:

Poidsearin rannikko

Löydät nämä olennot Poidsear Coastista lounaaseen. Voit käyttää Floo liekit nopeaan matkustamiseen Poidsearin etelärannikko. Kun saavut sinne, jatka matkaa länteen päästäksesi Diricawl Beast Den -luolaan.

Marunweem-järvi

Toiseen paikkaan suuntaa pitkin lounaisrannikolla From Marunweem-järvi. Voit matkustaa nopeasti Marunweem-järven lounaisrannikolle ja matkustaa sinne välittömästi. Jos olet onnekas, voit löytää muutaman Diricawlin kävelemässä itse Floo-aseman ympäriltä. Tai voit tutkia ympäristöä löytääksesi nämä pedot.

Kenbridge

Lopuksi löydät toisen Diricawl Beast Den osoitteesta luoteeseen -lta Kenbridge alueella. Löydät Keenbridgen osoitteesta Tylypahkan laakso alueella. Mutta suosittelemme olemaan varovaisia, sillä tätä aluetta ympäröivät vihamieliset olennot ja pedot.

Kuinka saada Diricawl Feathers Tylypahkan perinnössä

Voit käyttää Nab-säkkiä vangitaksesi erilaisia ​​Diricawl-petoja yllä olevista paikoista Tylypahkan perinnössä. Jos et ole avannut ja hankkinut tätä apuloitsua, viimeistele Tonttu, Nab-säkki ja Loom tutkimusta. Sinut palkitaan nab-säkillä dik kun tehtävä on suoritettu.

 • Levious-loitsun avulla voit vangita Diricawl-petoja helposti.
 • Kun saat Diricawlin tai minkä tahansa muun pedon kiinni, ne ilmestyvät Viviary Vuonna Vaatimushuone.
 • Sieltä voit kesyttää, ruokkia ja silittää niitä saadaksesi Diricawlin höyheniä.
 • Huomaa kuitenkin, että sinun on odotettava tietty aika kerätäksesi höyhenet.
 • Jos haluat säästää vaivaa, voit ostaa höyheniä myös suoraan Indira Wolf.
 • Löydä se osoitteesta Pitt Upon Ford alue, josta voit ostaa Diricawl-höyheniä 250 kultagalleonia.

Siinä on kyse siitä, mistä löytää Diricawlin ja Diricawlin höyhenet Tylypahkan perinnöstä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka ratkaista Keenbridge Merlin Trial, kuinka saada kasvit kasvamaan nopeammin, kuinka avata Hogsfield Treasure -alaholviJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up