Mistä löytää kaikki perheen tunnusmerkit God Of War Ragnarokissa

God of War Ragnarok on tehty kaikenlaisille pelaajille. Haluatpa sitten pysyä tarinassa tai tutkia sivutehtäviä saavuttaessasi loppua, sinulla on varmasti hauskaa. Jos olet kuitenkin pelaaja, joka tykkää kerätä historiaan perustuvia esineitä ja esineitä, Family Crests on varmasti oikea valinta. Koska ne ovat piilossa kaikkialla kuningaskunnassa, niitä voi olla vaikea saada. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia, tämä opas auttaa sinua kaikissa God of War Ragnarokin Family Crest -paikoissa.

Table
 1. Kuinka löytää kaikki perheen vaakunapaikat God of War Ragnarokista
  1. Skirnirin vaakunan sijainti
  2. Hyllin vaakunan sijainti
  3. Kvasirin vaakunan sijainti
  4. Hoenirin vaakunan sijainti
  5. Freyan harjanteen sijainti
  6. Odinin vaakunan sijainti

Kuinka löytää kaikki perheen vaakunapaikat God of War Ragnarokista

Ennen kuin aloitamme, sinun pitäisi tietää, että God of War Ragnarokissa on kuusi perheen tunnusmerkkiä. Onneksi ne kaikki löytyvät itse Vanaheimista. Huomaa, että näitä vaakunoita ei voi käyttää Kratosin panssarin ja aseiden päivittämiseen. Heillä on merkitystä vain Brokille ja Sindrille, jotka antavat sinulle kohtuullisen määrän Hacksilveriä vastineeksi näistä perheen vaaleista. Tarkastellaanpa tämän jälkeen kunkin sijainnin:

Skirnirin vaakunan sijainti

Ensimmäisenä luettelossa ja suhteellisen helpompi löytää, tämä harja sijaitsee maassa aivan vasemmalla puolella Mystinen ovi joka löytyy Etelä alkaen Freyan kenttä.

Hyllin vaakunan sijainti

Toinen Family Crest löytyy pohjoinen osa -lta Vanir rauhoitusalue. Kun riimut on aktivoitu lähistöllä, silta lasketaan ja näet vaakunan piilossa puisen barrikadin takana.

Kvasirin vaakunan sijainti

Tämä perheen tunnus löytyy, kun kuljet läpi Verhottu Ratsastaa. Telakoi veneesi ja aloita kiipeäminen kallioilla, kunnes saavutat huipulle. Tässä näet a puinen aita näkymät joelle alla. Kun rikki, löydät kvasirista Perhe Crest GOW Ragnarokissa.

Hoenirin vaakunan sijainti

Tämä harja kuuluu Honirthe Jumala alkaen Hiljaisuus. Se löytyy osoitteesta kirjoittanut Noatun Puutarha, joudut matkustamaan joen suistoa pitkin. Täällä näet Hoenirin harjanteen levittäytyneenä maahan.

Freyan harjanteen sijainti

Löytääksesi Freyan harjan, aloita klo Joen suisto ja jatka matkaa alas, kunnes saavutat Mystinen ovi. Löydät harjanteen aivan portin läheltä.

Odinin vaakunan sijainti

Tämä on viimeinen kaikkien God of War Ragnarokin perheen vaakunapaikkojen luettelossa. Harja ei kuulu kenellekään muulle kuin Odinthe Kaikki isä. Sinun on ylitettävä Joki Delta uudelleen, kunnes löydät pienen sisäänkäynnin aivan länteen Noatunin puutarha. Täältä löydät Odinin perheen vaakun. Tämä kattaa melkein kaiken kaikista God of War Ragnarokin perheen vaakunapaikoista. Jos pidit tästä oppaasta, siirry meidän oppaaseemme GOW Ragnarok wikisivu saadaksesi lisää vinkkejä ja temppuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up