Parhaat toiveesimulaattorisivustot Genshinin vaikutuksen tarkistamiseen

Pelaajien, jotka nauttivat Genshin Impactin pelaamisesta, kannattaa kokeilla Wish Simulator Sites -sivustoja. Asiattomalle Wish Simulator -sovelluksella voit kokeilla erilaisia ​​bannereita. Täältä näet, mitä hahmoja tai aseita saatat vetää esiin kokeilessasi näitä bannereita. Joten ilman pitkiä puheita, tässä ovat Genshin Impactin parhaat Wish Simulator -sivustot.

Table
  1. Genshin Impactin parhaat toiveesimulaattorisivustot
    1. Wishsimulator.App - Paras Genshin-toivesimulaattori
    2. Gi-Wish-Simulator.Uzairashraf.Dev
    3. Miwojun toivesimulaattori

Genshin Impactin parhaat toiveesimulaattorisivustot

Sinun kannattaa kokeilla kolmea Wish Simulator -sivustoa, nämä ovat:

  • Wishsimulator.App
  • Gi-Wish-Simulator.Uzairashraf.Dev
  • Miwojun toivesimulaattori

Ennen kuin tarkistat ne, sinun tulee tietää niistä tämä. Nämä ovat vain simulaattoreita, joten vaikka satut ottamaan esiin minkä tahansa haluamasi hahmon tai aseen. Sitä EI lisätä pelitilillesi, koska ne eivät ole MiHoYon valmistamia. Nämä ovat kehittäjiensä luomia huvin vuoksi. Ja sellaisenaan niiden ainoa tarkoitus on näyttää, mitä hahmoja tai esineitä voit laittaa eri toiveiden mukaan. Nyt kun se on poissa tieltä, katsotaanpa.

Wishsimulator.App - Paras Genshin-toivesimulaattori

Tämä sivusto on paras Genshin Impactin bannerien simuloinnissa. Pääsyynä on se, että tämä on tällä hetkellä pelin tarkin toivesimulaattori. Siinä ei ole vain uusimmat bannerit. Mutta se tarjoaa myös ominaisuuksia, kuten Inventory ja History. Voit tarkistaa, mitä hahmoja ja aseita olet hankkinut varastoosi. Historiallisesti se näyttää tekemiäsi rullia, nykyisen hurskautesi ja muita yksityiskohtia.

Gi-Wish-Simulator.Uzairashraf.Dev

Tämä on toinen toivesimulaattori, jota voit kokeilla tässä pelissä. Ainoa ongelma tässä simulaattorissa on, että se on vanhentunut nykyisen bannerin kanssa. Joten tätä kirjoitettaessa nykyinen pelin sisäinen banneri on Raiden Shogun ja Kamisato Ayato. Mutta tämä simulaattori antoi minulle mahdollisuuden vetää Hu Taoa. Siitä huolimatta voit silti nauttia sen käytöstä.

Miwojun toivesimulaattori

Lopuksi meillä on Miwoju-toivesimulaattori. Tämä banneri tarjoaa sinulle hienon ominaisuuden, jonka avulla voit vetää vanhoja bannereita. Joten voit testata onneasi nykyisellä bannerilla, mutta myös joillakin suosikkihahmoillasi, jotka eivät ole vielä saatavilla. Tämä kattaa tämän oppaan parhaista Wish Simulator -sivustoista, joita voidaan käyttää Genshin Impactille. Muista tarkistaa meidän Genshin vaikutus -osiossa saadaksesi lisätietoja tästä pelistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up