Throne and Liberty julkaisupäivän spekulaatioita ja muuta (2023)

Monet MMO-genren fanit ovat innoissaan Thronesta ja Libertystä ja haluavat tietää, milloin ne julkaistaan. Koska tätä peliä ei ole vielä julkaistu, on paljon asioita, jotka on tiedettävä. Kuten sen tarina, luokkajärjestelmä, ilmainen peli ja paljon muuta. Joten, ilman pitkiä puheita, tässä on Throne and Libertyn ja muun tähän mennessä tiedossa olevan jutun oletettu julkaisupäivä.

Table
  1. Throne and Liberty julkaisupäivä – Milloin se julkaistaan?
    1. Ovatko Throne ja Liberty vapaita?
    2. Onko tämä peli Pay-to-Win?
    3. Throne and Liberty Story PvE:lle
    4. Onko Thronella ja Libertyllä kursseja?

Throne and Liberty julkaisupäivä – Milloin se julkaistaan?

Throne and Libertylle ei ole vahvistettu julkaisupäivää Amazonilta tai NCsoftilta, paitsi että se julkaistaan ​​vuonna 2023. Peli tukee RTX- ja DLSS 3.0 -ominaisuuksia, joten se tulee saataville PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X|S:lle. Ottaen huomioon pelin valtavan laajuuden MMO:na, on turvallista olettaa, että se julkaistaan ​​milloin tahansa vuoden 2023 jälkipuoliskolla. Sen odotetaan myös olevan maailmanlaajuinen.

Ovatko Throne ja Liberty vapaita?

Kyllä, Throne and Libertyn oletetaan olevan ilmainen peli. Vaikka kehittäjät eivät ole virallisesti vahvistaneet sitä, olisi yllätys, jos et ottaisi huomioon, että Amazonin kaksi edellistä peliä eivät olleet. Molemmat Kadonnut arkki JA Uusi maailma ne ovat menestyneet hyvin. Näitä pelejä tuetaan pelin sisäisillä ostoilla. Heillä on erilaisia ​​pelin sisäisiä valuuttoja, ja pelaajat voivat ostaa osan niistä oikealla rahalla. Suurin osa näistä käytetään kosmeettisten tuotteiden ostamiseen. Tällaiset esineet eivät itse asiassa anna pelaajille, joista he maksavat, mitään etua edistyessään tai nouseessaan nopeasti. Mutta vain siistimpi mekko tai asuste.

Onko tämä peli Pay-to-Win?

Throne and Libertyn ei pitäisi olla voitto-voitto -peli. Siinä on enimmäkseen maksullisia malleja. Mutta Guild Wars 2:een, toiseen NCsoftin peliin perustuen, meidän ei ole vielä nähtävissä, kuinka Throne ja Liberty pelaavat.

Throne and Liberty Story PvE:lle

Trailerien perusteella pelin PvE-tarinatila pyörii siinä, että hahmomme vedetään fantasiamaailmaan. Täällä he taistelevat erilaisia ​​jättimäisiä vihollisia (raid-pomoja) vastaan, jotka heidän on voitettava.

Onko Thronella ja Libertyllä kursseja?

Ei, Thronella ja Libertyllä ei ole Assassinin, Fightersin tai muiden luokkia, joiden kanssa pelata. Pelaajahahmo on ihminen ja pelin kulku muuttuu käyttämiesi aseiden mukaan. Mutta peliuniversumissa tulee olemaan örkkejä ja tonttuja. Tämä kattaa kaiken tähän mennessä tunnetun Throne and Libertyn julkaisupäivästä, sen ilmestymisajankohdasta, tarinan ja paljon muuta. Jos haluat tietää lisää tulevista peleistä, muista käydä katsomassa meidän Pelien julkaisupäivät osio ja uusia pelejä tälle vuodelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up