Tylypahkan perintö: Dark Wizard Build (paha polku)

Koska olet Potterhead- ja Harry Potter -fanaatikko, on vihdoin aika aloittaa maaginen matkasi Tylypahkan perinnössä. Useimmat pelaajat haluaisivat kuitenkin tehdä pahan pelin valitsemalla pimeän ohjatun rakennuksen. Koska moraalijärjestelmää ei ole, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että dementorit syövät sinut Azkabanissa. Voit käyttää joitain synkkiä anteeksiantamattomia kirouksia ilman, että sinulla on seurauksia. Mutta täydellisen rakenteen saavuttamiseksi sinun on valittava oikeat loitsut, kyvyt ja varusteet. Ja tehdäksesi sen saatat tarvita apua. Joten tutustu oppaaseemme Tylypahkan perinnön parhaan Dark Wizard -rakenteen löytämiseksi.

Dark Wizard Build in Hogwarts Legacy (Evil Path)

Kuten edellä mainittiin, keskitymme Dark Wizard -koontirakentamisen kolmeen päätekijään. Ovatko seuraavat:

 • Loitsuja tai kirouksia
 • Lahjat
 • herkkuja

Aloitetaan siis parhaista kirouksista tai loitsuista Dark Wizard -rakennuksen luomiseksi Tylypahkan perinnössä.

Kirouksia tai hurmaa

On välttämätöntä avata lukitus kolme anteeksiantamatonta kirousta jos aiot rakentaa pimeän ohjatun toiminnon. Nämä anteeksiantamattomat kiroukset ovat seuraavat:

 • Avada Kedavra: Aiheuttaa vihollisten välittömän kuoleman. Voit ampua kaikki viholliset, pomot ja olennot oppimalla tämän anteeksiantamattoman kirouksen.
 • hankausta: Aiheuttaa viholliset aiheuttamaan vahinkoa ajan myötä. Kirouksen aikana vihollisille tai pomoille tehdään lisävahinkoa.
 • Imperiumi: Saa viholliset väliaikaisesti taistelemaan kumppanina. Niin kauan kuin nämä viholliset ovat hallinnassasi, he saavat vähemmän vahinkoa muilta vihollisilta.

Voit avata edellä mainitut kiroukset suorittamalla Sebastian Shallow'n sivutehtävän. Tämä sivutehtävä on nimeltään "Jäännöksen varjossa", joka voidaan suorittaa loppuun mennessä taso 28. Edellä mainittujen kirousten lisäksi voit avata myös muita loitsuja. Nämä ovat pääasiassa Expelliarmus, Mahtava, PommittaaJA Vauhti pysähtyy.

Tylypahkan perinnön parhaat synkän velhon kyvyt

Seuraavat ovat parhaita saavutuksia, jotka voit valita lisätäksesi kirousten tai pimeiden loitsujen vahinkoa:

 • Ihme kirous: Tämä kirous on sama kuin Stupefaction-loitsu, paitsi että se aiheuttaa lisävahinkoa.
 • Verikirous: Voit aiheuttaa vahinkoa kaikille kirotuille kohteille tekemällä vahinkoa yhdelle kirotulle viholliselle.
 • Aseista poistava kirous: Tämä kirous toimii kuten Expelliarmus-loitsu, paitsi että kirotut viholliset aiheuttavat ylimääräistä vahinkoa.

Voit avata yllä olevat tason 1 kyvyt käyttämällä lahjakkuuspisteesi saavuttaaksesi ne taso 5. Tässä on nyt kaikki suositellut tason 2 kyvyt, joista valita:

 • Kestävä kirous: Vahinko pysyy aiheutetussa vihollisessa tai pomossa pidemmän aikaa.
 • Crucio Mastery: Kirotun vihollisen osuminen vapauttaa ammuksen, joka kiroaa kaikki lähellä olevat viholliset.

Voit avata Enduring Curse- ja Crucio Mastery -kyvyt osoitteessa taso 16 käyttämällä lahjakkuuspisteitäsi. Joten tässä on kaikki ehdotetut tason 3 kyvyt, jotka voit valita:

 • Avada Kedavra mestaruus: Kirotun vihollisen tappaminen välittömästi tappaa kaikki lähellä olevat viholliset.

Jos etsit Avada Kedavran hallintaa, sinun on odotettava kunnes taso 22 avataksesi tämän lahjakkuuden. Muista myös, että koska voit saada Avada Kedavran vain osoitteessa taso 28sinun on odotettava pidempään avataksesi tämän lahjakkuuden.

Pimeän velhon parhaat ominaisuudet

 • Julmuus I/II/III: Voit avata tämän piirteen kaikki kolme tasoa lisätäksesi merkittävästi vahinkoasi Crucio Cursen avulla.
 • Pitoisuus I/II/III: Nämä ominaisuudet lisäävät merkittävästi kaikkien vahinkoloitsujen vahinkoa.
 • Anteeksiantamaton I/II/III: Voit lisätä merkittävästi kirotuille vihollisille, pomoille ja eläimille aiheutettua vahinkoa.

Tylypahkan perinnön ominaisuuksissa on kolme tasoa. Jotta voit avata yllä olevien ominaisuuksien ensimmäisen tason, sinun on 1 Puffskiin turkki. Tarvitset 1 Diricawl höyhen avataksesi toisen tason lukituksen. Lopuksi, 1 Hierottu turkki avataksesi kolmannen ja viimeisen tason. Lopuksi sinun kannattaa valita useita loitsuja, saavutuksia ja piirteitä tummaa velhoa varten. Kun olet siinä, suosittelemme tutustumaan oppaaseemme kuinka saada paras Voldemort rakentamaan. Voit myös tutustua meidän Tylypahkan perintö Wiki sivulta löydät tietoa kaikesta peliin liittyvästä. Tästä on kyse Tylypahkan velhojen rakentamisesta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa parhaat kyvyt rakentavat, miten takkaarkkuihin pääsee käsiksi, kuinka siirtää huonekalujaJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
 1. Dark Wizard Build in Hogwarts Legacy (Evil Path)
  1. Kirouksia tai hurmaa
  2. Tylypahkan perinnön parhaat synkän velhon kyvyt
  3. Pimeän velhon parhaat ominaisuudet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up