Kuinka avata keräilijäpalkinto God Of War Ragnarokissa

Trophyt ovat saavutuksia, jotka avautuvat, kun olet suorittanut piilotetun toiminnon, kuten Spartan Waysin, joka avautuu, kun Kratos oppii viimeisimmän Spartan Ragensa. Jotkut näistä pokaaleista ovat monimutkaisempia ansaita, kuten Collector Trophy, pelin viimeinen pokaali, joka saa pelaajat ymmällään. Tämä opas antaa sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, kuinka voit hankkia Collector Trophyn God of War Ragnarok -pelissä.

Table
 1. Kuinka saada keräilypalkinto God of War Ragnarokissa
  1. Meignin Talisman
  2. Hofudin kahva
  3. Gramin kädensija
  4. Dodherin falchion
  5. Hilt of Angravadall
  6. Diansheilf kahva
  7. Ridillin kahva
  8. Tyrfing kädensija
  9. Forsbrandrin kädensija
  10. Mystinen perintö
  11. Hrotin kahva
  12. Projekti Huldra 9
  13. Motsognirin soitto
  14. Skofnung kahva

Kuinka saada keräilypalkinto God of War Ragnarokissa

Tämä pokaali avataan, kun kaikki pelistä löydetyt jäännökset ja miekan kädensijat kerätään. Nämä kohteet antavat sinulle lisää Buffeja tai toissijaisia ​​hyökkäyksiä aktivoinnin yhteydessä. Monet pelaajat eivät pysty avaamaan tätä pokaalia, koska he eivät tiedä kaikkien pelistä löydettyjen 14 jäännöksen sijaintia. Joten tässä on luettelo kaikista pelistä löydetyistä jäännöksistä ja miekan kädensijasta:

 • Meinin talisman
 • Hofudin kahva
 • Gramin kädensija
 • Dodger Glaive
 • Angrvadall kahva
 • Dainsleif kahva
 • Ridillin kahva
 • Tyrfing kädensija
 • Forsbrandrin kädensija
 • Mystinen perintö
 • Hrotin kahva
 • Projekti Huldra 9
 • Motsognirin soitto
 • Skofnung kahva

Meignin Talisman

Tämä on ensimmäinen jäänne, jonka löydät pelistä. Keräät sen aikana Tyr yhteystiedot hallinta sisään kappale 2. Löydät sen sisältä Applen kaivos of Svartalfheim. Lisää lähitaisteluvauriota aktivoituna.

Hofudin kahva

Se saadaan voittamisen jälkeen Heimdal in Hylätty kylä of Vanaheim aikana Profetian olentoja historia. Hofudin kädensija hidastaa aikaa luoden valtakunnan muutoksen.

Gramin kädensija

Löydät sen legendaarisen arkun sisältä Alfiemin valon temppeli. Hilt of Gramin aktivointi lisää raivoa ja myös tainnuttaa vihollisen.

Dodherin falchion

Sisään Luku 6 – Välienselvittely, jossa voitat pomon Vanaheimin valtakunnan hylätyssä kylässä, saat jäännöksen, joka tunnetaan nimellä Glaive of Dodher, aktivoituna, valettu Bifrost-kuoret kohteeseen.

Hilt of Angravadall

Se on yksi neljästä jäännöksestä, jotka on yhdistetty Kadonneet sivut. Nämä ovat käsintehtyjä esineitä. Suorita sitten Elsa of Angravadall luominen makeisten ovi ja voita pomo. Voit valmistaa sen käyttämällä Gambanteinn of Skirnirharvinainen esine löytyy Kielletty hiekka Alfheimin valtakunnasta.

Diansheilf kahva

Koska Hilt of Diansheilf on yksi neljästä kadonneesta sivusta, voit valmistaa sen kaupasta. Ainoa luomisen ehto on saada kaikki 4 kadonnutta sivua ensin. Kun tämä jäänne iskee maahan aktivoinnin jälkeen, se antaa lähellä olevan myrkkyvaikutuksen.

Ridillin kahva

Tämä Elsa on muotoiltu sivutehtävän suorittamisen jälkeen Eläimen vaisto löydetty sisään Midgard kohtaan Raider pitää. Kun voit voittaa pomon, saat Bilskinir rätisee, mikä on välttämätöntä Hilt of Ridillin luomisessa. Tämä Hilt laukaisee iskuaallot vihollisille aktivoituna.

Tyrfing kädensija

Tämä on viimeinen kaikista neljästä Lost Pages -jäännöksestä. Sen luomiseen vaadittava kohde on Cup Nar joka pudotetaan Blatonn, hirviö löydetty Luku 6 – Välienselvittely. Suunnitelma on kuitenkin käytettävissä vasta sivutehtävän läpikäynnin jälkeen, Selviytymisen tuoksuja avaa lukitus Kraatterin alue Vanaheimista. Aktivoinnin jälkeen tämä jäänne aiheuttaa vahinkoa menetetyn terveyden perusteella.

Forsbrandrin kädensija

Raven Keeper pudottaa Forsbrandr Elsan tappioon. Kutsuaksesi hänet, vapauta kaikki Odinin korpin 48 sielua, niin hän väijyttää sinut. Taistelet häntä vastaan Neilfheimin korppipuualue. Aktivoituna lyö viholliset takaisin samalla kun se suojelee itseäsi.

Mystinen perintö

Löydät sen sisään Yhdeksän järvi Midgardin alue, jossa on heikko jääalue. Riko se keihälläsi vapauttaaksesi kuollut kääpiö, niin löydät jäännöksen. Hän herää Nukkuvat pomot. Voittamalla heidät he pudottavat esineitä, joilla voit päivittää panssarisi.

Hrotin kahva

Tappio Vartijat sisään alankoalue Vanaheimin valtakuntaa saadakseen Hrotin kädensijan. Aktivoinnissa vähentää jäähtymistä merkitsemällä vihollinen.

Projekti Huldra 9

Osta Brok ja Sindri -kontrapti Dwarven Shopista ja luo Mystic Gateway -valtakunta. Toisin kuin muut pyhäinjäännökset, jotka hankit pääjutun etenemisen aikana, tämä on mukana pelin jälkeisen tutkimisen aikana. Mimir käyttää sitä kohdennettuihin Bifrost-hyökkäyksiin aktivoinnin yhteydessä.

Motsognirin soitto

Se löytyy ylimmän legendaarisen arkun vierestä Aesirin vankilan hylky alueella Niflheimin kuningaskunta. Aktivoinnissa se luo iskuaallon, jolla on suuri mahdollisuus tainnuttaa.

Skofnung kahva

Voita berserkeripomokuningas Hrolf Kraki, joka sijaitsee Midgardin kuninkaan haudassa saadaksesi Skofnungin Elsan täyden voiman. Tämä Elsa hankitaan pääjutun aikana ja sitä käytetään berserkerien kutsumiseen, mutta todellinen voima vapautuu vasta berserkerien pomon kukistamisen jälkeen. Siksi sinun on voitettava kaikki 12 Berserkeriä, jotka löytyvät 9 valtakunnasta niiden vastaavilla Berserker-hautakivillä kutsuaksesi Berserker Bossin. Siinä kaikki, mitä sinun tulee tietää keräilijän pokaalin hankkimisesta God of War Ragnarokissa. Tutustu myös oppaaseemme kaikki perheen vaakun asennot elokuvassa God of War Ragnarok.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up